Fancy Friday – Movember

Denne uges tema, Movember, er bestemt ikke noget jeg har set frem til. Jeg troede jo at det kom i sidste uge, så det var et lettelsens suk da jeg fandt ud af at det først var i dag. Anywho… jeg har snydt… Efter mit 10’ende forsøg med diverse mislykkede mustacher, så måtte jeg ty til google, printer og saks. Ja og ikke engang der blev resultatet specielt vellykket. Saksen var kæmpe stor og meget sløv. Men det var i det mindste meget pænere end hvad min frihåndstegning kunne diske op med. Nå ja jeg kunne jo også have valgt alternativet til i dag som var storby…. men ja i kan nok allerede regne ud der, hvor meget mere frihåndstegning der er i det 😉

Hvis i har lyst til at støtte Movember projektet, som jo går ud på at støtte op om at ændre udseendet på mænds helbred, f.eks prostatakræft, så kan i støtte en af mine venner som pt. ligger nr. 2 i DK med hans indsamling, det kan i gøre lige her. Jeg har selv støttet projektet, så jeg opfordrer også jer til at gøre det samme, hvis i har lyst 🙂

Movember nails

movembernails
Husk at tjekke de andre blogger damers bidrag ud 🙂


3 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.