Chanel Emprise

Hey jeg har rent faktisk en lak til jer i dag! En pæn lys beige/lys fersken farvet lak. Ved faktisk ikke helt hvordan jeg skal beskrive farven.. Hvad siger i?

Chanel Emprise kom ud med forårskollektionen i år, så chancen for at i kan finde den derude endnu, er rent faktisk til stede. Med det sagt så vil jeg altså ikke love jeres lokale Chanel pusher ligger inde med den, men krydser fingre for jer hvis i går på jagt. Den indgår måske i den permanente kollektion, da jeg ved den kan findes på Nordstrom.com, men er ikke 100 % sikker 🙂 Tror i øvrigt at den her skal bruges til Fancy Friday temaet, movember… Så må i jo selv gætte jer til om det er farvet skæg jeg laver 😛

Der er her to lag på og ingen topcoat. Har i den måske allerede og hvad synes i om den så? 🙂

Chanel Emprise

Chanel Emprise

1 comment

  1. Jeg købte den i foråret – synes det var så flot, den klæder desværre bare ikke mine hænder nær så godt som dine! Den er virkelig flot til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.