IsaDora efterårsfarver 2013 – swatches

Så har jeg lavet swatches af de nye efterårsfarver fra IsaDora som jeg skrev om her for et stykke tid siden. De er som man kunne forvente, nemme at lægge på. Jeg synes at penslen i IsaDora’s lakker er virkelig god og er med til at gøre det er nemt at lægge lakken på 🙂 Alle farverne har her 2 lag på alle negle. Den første farve, Little Sparrow er brunlig ala Chanels Particulière. Tror faktisk jeg skal have lavet en lille sammenligning af dem, da jeg tror den måske er pænt tæt på, måske lidt lysere 🙂 Ville nogen være interesseret i at se det?

IsaDora Little Sparrow IsaDora Little Sparrow

Loden Green er en, som i kan se, grøn farve, let metallic og med lidt shimmer i. Den kommer ikke tæt på Chanels Alchimie, der er den for mørk. Men jeg kan godt lave en sammenligning hvis nogen vil se dem ved siden af hinanden 🙂 Men kan virkelig godt li den og shimmeret i den, får den til at få en lidt anden effekt end at det bare er en grønlig metallic 🙂IsaDora Loden Green IsaDora Loden Green

Den sidste Purple Reign er en flot mørk lilla cremefarve som dækker rigtig godt ved et enkelt lag, men her er dog to lag på for at vise den så flot så muligt 🙂 IsaDora Purple Reign IsaDora Purple Reign

Synes det er en super fin efterårskollektion som IsaDora har fået bikset sammen og rigtig flotte farver 🙂 Hvad siger i til dem? 😀
anmeldelse2

4 comments

  1. Jeg er ikke så meget til hverken creme-lakker eller til noget med guld, så selvom jeg er glad for Isadoras lakker, så sparer jeg mine penge til noget andet i denne omgang 🙂

  2. De er super lækre. Jeg har desværre ingen fra dem endnu, men det må blive mit næste køb – har jeg bestemt! Men om det skal være “alm.” cremelakker – eller jeg skal gå efter deres texture – ved jeg endnu ikke. Klart jeg er på sammenligninger 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.