Wet n Wild Fast Dry neglelak

Wet n Wild har lanceret en helt ny serie lakke, som hedder Fast Dry og er i alle regnbuens farver og ja så skulle de tørre rigtig hurtigt. Jeg har modtaget 4 af dem som jeg vil vise jer, men indtil videre så må i lige nøjes med at se på det her flotte billede 🙂 Det ser i øvrigt ud til de alle er opkaldt efter en tv-serie 😀 F.eks den lilla hedder Buffy the Violet Slayer og den pinke How I met Your Magenta.. Det er jo lige noget for en serie elsker som mig 😀

Wet n Wild is introducing some new colors 🙂

9 comments

  1. Den med glimmerflager ligner VIRKELIG en jeg skal have fingrene i!!

    Men hvor er det nu man køber Wet n Wild? Er det ikke i supermarkeder og sådan?

    1. Hej Lili, Har du købt den? Hvis ikke vil jeg anbefale dig at købe enten Essie eller OPI’s glimmerneglelakker i stedet. Wet’n’Wilds indeholder næsten ikke noget glimmer når man lægger det på – hvilket både Essie og OPI’s derimod gør. Jeg tror du vil blive skuffet med wet’n’wilds (ligesom jeg selv blev).

      Men hvis du er helt hooked på wet’n’wilds så kan de fåes i Føtex 🙂

  2. Er de lige kommet til Danmark? De er rimelig gamle i USA, jeg har haft flere af farverne i nogle måneder 🙂 Buffy the violet slayer er en total yndlings lilla!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.