Make Up Store – Siw

Synes da bare at jeg vil starte ud med den lækre holografiske lak som jeg købte inde til Make Up Store’s event. Normalt ville jeg nok vise den som den sidste i rækken af nye lakke, men denne her gang tar jeg den først 😉 Jeg har her 2-3 tykke lag på alle neglene, da det er sådan jeg får en holografisk lak til at dække bedst, uden de her famøse huller som det er meget nemt at lave. Synes i øvrigt at penslen er skide god for at sige det mildt, den er virkelig nem at arbejde med og det var ikke meget “oprydning” bagefter.

I got this at Make Up Store and I just love it! The brush is awesome and it applies really well 🙂

23 comments

 1. Nøj den er flot 🙂 Kunne jeg få dig til at sammenligne den med Nfu Oh på et tidspunkt? 🙂 Det behøver ikke være på negle, men bare neglehjul.

 2. Hold da op en lækker lak, den har en fin farve.
  Synes den type lakker er fede, fordi de ikke kun er en farve men har mere at byde på.

 3. Hold da op hvor er den flot! Jeg har endnu ingen holografiske lakke på trods af jeg køber lak løbende, måske skulle denne være den første, hvad koster den?

  1. Do it, do it! 😛 Den koster 125 kr, det mener jeg alle deres lakke koster. Men jeg købte den jo til lidt mindre pga. event. Der får man jo de 20% rabat og med Make Up Store VIP kortet får man altid 5%. Så du skal da bare shoppe den til det næste event 😀

 4. Tak for en god blog! Jeg ville høre, om du ikke havde lyst til at lave et indlæg om, hvordan du passer dine negle? ALtså, hvordan du klipper dem, ordner neglebånd, hvilke olier/cremer du bruger? Mangler selv inspiration 😉

  1. Det var da så lidt 😀 Jeg kan sagtens lave et indlæg, men jeg gør faktisk ikke alverden for at pleje min negle, men jeg skal nok kigge på det 🙂

 5. Den er så super smuk… er bare endnu for nærrig til at gi 125kr for en lak.
  Må se om det er en kamel jeg kan få mig selv til at sluge, for vil så gerne eje lidt flere holografiske lakke 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.