Julekalender 11. december: Vind Depend og YniQ produkter

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du kommentere indlægget. Så skal du enten følge bloggen på bloglovin, det gør du ved at trykke her eller på det lille billede nederst i indlægget (husk at trykke like også :)) eller følge med på facebook og meget gerne dele indlægget. Der vil være 1 vinder hver dag. Den 12. december vil de første vindere blive udtrukket. Resten af vinderne vil blive udtrukket efter jul. Du kan deltage i en eller alle lodtrækninger, det er helt op til dig 🙂 Husk at skrive en kommentar på de forrige dage hvis du ikke har nået det endnu… I morgen trækkes de første 11 vindere nemlig!

Dagens låge gemmer på endnu omgang af Depends kunstige party negle, perfekt til julens fester 🙂 Håber i hvert fald at jeg kan få dem sendt ud inden de alle er overstået 😛 Samt 4 x Luxus Vatrondeller fra YniQ. Det vil sige endnu en chance for at vinde både vatrondellerne og ikke mindst Depends party negle 😀
Husk at tjekke de skønne damer’s julekalendere ud. HER, HER og HER 🙂
bloglovin

96 comments

  1. hermed endnu en kommentar. Håber jeg bliver den heldige vinder af en af dagene

  2. hvor er de flotte, bliver simpelthen så spændende imorgen:-) håber sådan jeg er en af de heldige.

  3. De kunstige negle er ikke så meget mig, men vil sindssygt gerne have fingrene i de vatrondeller 😉