China Glaze – Electric Lilac over Color Club Pucci-licious

Sara efterspurgte Electric Lilac over en anden lilla, så efter at have taget 3 forskellige farver på i fredags, så kom jeg i tanke om det kunne da være jeg skulle prøve den kombo og se om jeg blev tilfreds med den… Og det blev jeg bestemt! Tog den på i fredags og ja den er der stadig 😉 Beklager billederne, er fra min mobil.. da jeg sidder på job 😉 Ja og det lille sår er et nasty papercut efter et forsøg på at åbne en pakke. Og så er der min meget sjældne set højre hånd! Tror kun jeg har haft den vist en gang før her på bloggen 😛

Mht. selve manicuren, jeg brugte 2 lag af Pucci-licious på alle neglene, det er en neon, så den bliver lidt mat i det. Og så smed jeg 2 lag af Electric Lilac over. Og ja billederne viser det slet ikke så flot som i virkeligheden, ser faktisk ret kedeligt ud her synes jeg 🙁 Det er virkelig svært at finde glitren rigtigt. Æv! Nå ja også sluttede jeg af med et lag Seche Vite over og det er også derfor at der er lidt skrump af neglelakken på et par af fingrene… siger ikke mere 🙂

Og husk nu at være med i min giveaway 😀 Den slutter jo på fredag. Tryk ude i højre side på det lille billede og meld jer til meget nemt 😀 Og tak til alle jer der allerede har deltaget 😀 Er super fedt i vil være med 🙂

After numerous attempts to try and be satisfied with the color of my mani, I got to thinking that one of my dear readers Sara requested to see China Glaze Electric Lilac over another purple colors. So I had to try it! And I was so satisfied that I am still wearing it today… 2 days after!! Woot 😛 2 coats of Pucci-licious and 2 coats Electric Lilac and 1 coat Seche Vite.. hence the shrink on some of the nails… 🙂

And be sure to enter my giveaway if you havent already of course 😉 Just click on the small picture on the sidebar for signing up really easy 😀

3 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.