Den første af lakkene er denne vidunderlige farve… Den er lidt svær at fotografere hvor man får den fulde effekt med. Det er en af de her galakse lakke…. hvis i er med på hvad jeg mener og jeg knuselsker dem virkelig, de er bare så flotte 😛 2½-3 lag skal dog helst bruges for at få den bedste dækning. Doooog vil jeg sige et enkelt meget tykt lag altså også godt kan gøre arbejdet, hvis du er god til at få det jævnt udover neglen ved et lag. Just a heads up 😉

The first of my new RBL babies 😛 I love this color so much and I am a sucker for these galaxy polishes, so this is a sure keeper! 🙂 2½-3 coats is needed for full coverage or 1 really thick one.. Depends on how good you are to smooth it out 😛

Published by rijaH

Mor, blogger, gamer, nørd <3

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Slut dig til 36 øvrige tilmeldte

5 thoughts on “Rescue Beauty Lounge – Catherine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *