China Glaze Texture lakker

China Glaze Texture lakker kom i sommers i en kollektion hvor der var 6 farver i. Jeg bestilte mine ad to omgange, da jeg efter at have modtaget de 3 første, synes at jeg manglede to mere og så røg de også hjem :D Så den eneste jeg mangler fra kollektionen er den orange Toe-tally Textured.. Men tror faktisk den bliver hevet hjem på et tidspunkt, bare for at have dem alle :P Jeg KNUS elsker altså dem her. Jeg har haft dem så meget på igennem sommeren, de er så fede og farverne er så lækre og sommerlige :)

China Glaze Bump & Grind

China Glaze Bump & Grind

China Glaze Itty Bitty Gritty

China Glaze Itty Bitty Gritty

China Glaze In The Rough

China Glaze In The Rough

China Glaze Unrefined

China Glaze Unrefined

China Glaze Of Coarse

China Glaze Of Coarse

2 thoughts on “China Glaze Texture lakker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>