Dusty Purple vs. Purple Reign

Har jo lovet lidt sammenligninger af diverse lakker, så her er den første. Det er Nilens Jord Dusty Purple og IsaDora Purple Reign. Som det ses er de jo ikke ligefrem tæt på hinanden. Faktisk er de heller ikke i samme lak familie. Den ene er let metallic og den anden er creme. Men synes nu det er meget rart at se dem ved siden af hinanden 🙂 De er også virkelig flotte lakker og de er ude lige nu 🙂 Hvilken ville i foretrække? Hvis i overhovedet kan vælge imellem dem? Jeg ku ikke…. Godt jeg har dem begge så 😛

Hov går jo bare ud fra i ved hvilken er hvilken… Den til venstre er Dusty Purple fra Nilens jord og den til højre er Purple Reign fra IsaDora 😉

Husk det er ved at være sidste chance for at deltage i GOSH Goodiebag Giveaway 🙂Nilens Jord Dusty Purple vs. IsaDora Purple Reign

anmeldelse2

3 comments

  1. Er ret vild med den til venstre, hvilken en af dem er det?
    Den er jeg sikker på at jeg ikke vil kunne leve uden 🙂
    /Maria

  2. Jeg har et temmelig seriøst issue med metallic lakker, så dem holder jeg mig fra, den anden er til gengæld super fin. Dn kunne jeg godt overveje 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.