Loreal Color Riche efterårsfarver

På mandag kan der findes nyheder på hylden med Loreal Color Riche lakkerne. Der er nemlig sendt fem flotte efterårsfarver på gaden 🙂 Jeg beklager meget jeg ikke har den grønne Vendome Emerald med her, skal nok se om jeg kan få taget et billede af den og opdateret, ellers må den få et indlæg for sig selv 🙂 Nå men videre til de smukke lakker 😀

Rock n’ Roll Denim er en virkelig flot mørkeblå denim farve, hvis i husker Regatta fra Ciate er den en smule lysere, men denne egner sig bestemt også som denim farve. Jeg laver en sammenligning af de to til jer som er interesseret 🙂

Loreal Rock n roll Denim Loreal Rock N Roll Denim

Sequin Explosion er en, ja paliet eksplosion eller glitter om du vil, der er fyldt til randen med glitter stykker i alverdens farver og størrelser. Jeg har valgt at lægge et enkelt lag ovenpå Rock n’ Roll Denim, men ved et par lag er den bestemt ligeså fyldig som i flasken 🙂 Jeg har dog også indsat pressebilledet, da det faktisk er spot on, så i kan få en lidt bedre ide om hvordan glitteret ser ud 🙂Loreal Sequin Explosion Loreal Sequin Explosion

Lorealsequinexplosion

Black Diamond er en let tekstur lak med en sort base og små bitte stykker guld glitter i. Den er virkelig flot, jeg har her lagt to lag på hver negl. Som i kan se er den en lille smule mat i det, så hvis der kommer en topcoat på så er den shiny og fin 🙂Loreal Black Diamond Loreal Black Diamond

Rosinen i pølseenden er den her sindssygt flotte guld glitter lak White Gold. Den er ikke sådan tekstur i det som Black Diamond, men man kan stadig godt mærke på den at det er en glitter lak. Jeg elsker virkelig hvordan at den både kan være sølv og guld på samme tid. Kanon flot lak 🙂Loreal White Gold Loreal White Gold

Lakkerne er som sagt i butikkerne, Matas, Føtex osv. fra på mandag i uge 40 og koster som vanligt 39,95 kr. stkykket. Hvad siger i til Loreals bud på efterårsfarverne? 🙂 anmeldelse2

10 comments

  1. Jeg skal helt sikkert have den i hvidguld!! Jeg er en sucker for guld (og lilla) og pæne guld lakker hænger ikke på træerne (nuvel det er der ingen lakker der gør, men du ved hvad jeg mener 😉 )

  2. De er allerede i butikkerne 😉 Og er faktisk også udsolgt nogen steder :-/
    Jeg købte White Gold den anden dag og havde også kig på de andre. Tænker at jeg måske skal have fingrene i Sequin Explosion. Den minder nemlig slet ikke om nogle af mine andre lakker.

  3. Har allerede købt den blå i Sverige for en uge siden. Den pryder neglene nu 🙂 overvejer sequin explosion 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.