Julekalender 17. december 2015

julekalender-spin-evak

En lille update på mit andet besøg på Bispebjerg viste at jeg har meget sensitiv hud og til provokationstesten her i Januar bliver dosen meget lille, så det viste jo egentlig det jeg havde regnet med. Men jeg glæder mig til at få det overstået og få at vide hvordan jeg skal forholde mig til solen og min hud fremover. Min ryg ligner i øvrigt også et skakbræt, det kan i den grad ses nu at der er blevet testet :joy:

Videre til vinderen af Depend pakken, som blev Birgitte Bregenhof, stort tillykke! Birgitte har fået direkte besked på email, har jeg dog ikke hørt fra hende inden to dage, trækker jeg en ny vinder.

Dagens låge gemmer på en omgang glitter fra Rimmel 🙂  De har lavet en lille glitter kollektion som alle kan bruges alene eller ovenpå en anden farve. Jeg har prøvet den blå/ lyserøde/sølv som i kan se, og den kan virkelig peppe enhver mani op 😉 Der er i øvrigt hele 2 vindere af lågen i dag yay!

SpinRimmel

 

Hvis du vil deltage i dagens låge om Rimmel neglelakker, skal du svare på følgende:

[gravityform id=”21″ title=”false” description=”true”]

Der er kun åbent for deltagelse med dansk adresse.

Husk at følge med bloglovin og giv et lille like lige under indlægget her smile

Deltagelse er åbent frem til den 19 december hvor den næste låge bliver åbnet og vinderen også vil blive afsløret. Husk imens at deltage ovre hos EvaK.dk  imorgen wink

LÅGEN ER SPONSORERET AF Amaze / Rimmel

Julekalender 17. december 2015

2 comments

  1. Er lidt forvirret over at der står deltagelse frem til den 19. dec.
    Der står at konkurrencen er lukket for deltagelse og spørgsmålet er væk 🙂

    1. Ja du skrev da datoen var ændret til den 19 🙂 så der er konkurrencen jo lukket da der er kommer en ny låge lige om lidt 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.