Psychedelic dots

Gik lidt dot amok da jeg kom til at finde mine dotting tools frem. Så det blev til en dotticure på et par lag af OPI’s Alpine Snow 🙂 Kan rigtig godt li resultatet, men igen, jeg elsker dotting, da det er så hamrende nemt og det ser så fedt ud, især når det er holografiske lakker man bruger 😀 Jeg har brugt FNUG Psychedelic, Fantastica og Futuristica og den lyserøde er fra NfuOh nr.63. Beklager lidt jeg ikke har bedre billeder, men mit solskin er ret sparsomt her hvor jeg sidder desværre 🙁 Ville så gerne tage i fuld solskin, men det er dæleme svært med de skyer der… synes de sagde det er sommer?

FNUG Psychedelic dotticureTog billeder undervejs da jeg faktisk  synes det ser ret fedt ud, bare med en enkelt farve og to også 🙂 Hvad synes i om dotticures? Er i fans? 😀 … Selvfølgelig er i det 😛

Fnug Fantastica Dots

FNUG Futuristica Dots

Husk 1000 likes giveaway’en! 😀

18 comments

    1. Heh går ud fra du mente dotteren 😛 hurra for autocorrect 😀 Jeg har købt en pakke på eBay for stort set ingen penge, de kan fås for 1 dollars vidst, tør man ikke hoppe ud i eBay så ved jeg at foxyfingertips.dk har et sæt til 25 kr 🙂

  1. Hej 🙂 Hvor har du købt din dotter henne? Har ledt lidt hist og pist og har endnu ikke fundet en!

    1. Hej Kristina,
      Du kan købe dotting tools til ingen penge på ebay! Hvis du helst vil handle fra en dansk side kan du for eksempel bruge den danske webshop foxyfingertips. Hvis du ikke kan lide at shoppe på nettet har H&M også solgt et neglesæt med en tohovedet dotter i, men det ved jeg ikke om de stadig har i butikkerne. Det billigste alternativ er at bruge hvad du nu har i hjemmet: hovedet af en knappenål, klikkeren (den der ‘tænder/slukker’) på en kuglepen, de rundede hoveder på en hårnål, spidsen på en rosenpind eller en tandstikker (hvis prikkerne skal være bittefine) – prøv dig frem:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.