Enjoy the silence…

Har ikke rigtig skrevet noget de sidste par dage, som nu mest skyldes at jeg har jobbet men også jeg lå næsten dødssyg onsdag aften til torsdag aften. Sov godt 20 timer i den omgang.. og nu sidder jeg på nattevagt. Kan godt mærke jeg ikke er helt frisk endnu, men kan lige overskue det tror jeg.. nu må vi se.. og min kæreste er i byen og har det sjovt.. iiiih og her sidder jeg igen på job i weekenden…. 🙁 tillader mig at bruge ordet træls(jeg må godt, har boet i Århus i et år!) her… for fuck hvor er det træls!

Sorry for my bad manors its not on purpose im sticking my tongue out at you 😛

Nå men noget helt andet.. sad og kiggede lidt her og der på nettet og faldt over dette billede (det nedenunder)… ved godt det er photoshoppet men det ser alligevel ret syret ud… Jeg tror aldrig jeg får mig en tatovering, mest fordi jeg næsten er 100 % sikker på jeg vil fortryde den. Jeg havde hul i næsen da jeg var yngre og det har jeg fortrudt, man kan stadig se hullet, men det er lukket til så der ikk kan komme noget igennem. Udover det har jeg 2 huller i hvert øre på flipperne. Og så yderligere to på højre øre oppe øverst. Har dog ikke noget i og pillede dem ud da jeg begyndte at spille meget computer, da det gjorde ondt at sidde med hørebøffer på en hel aften hvor de øverste stadig var i. Og så har jeg et hul i tungen som jeg stadig er rigtig glad for. Fik det i 1998 så har haft det en små 10 år. Og den er i hvert fald ikke fortrudt endnu. Tror også der går en del år før det måske overhovedet kommer i tankerne. Jeg har en del smyker jeg skifter i mellem i tungen, lige nu er det den her stjerne og så har jeg også en hvid med en smiley på. En lyserød, en stribet neondims(som man self. kan se i neonlys) helt alm. stål kugle og ja en heel masse andre.

Den her er til gengæld helt reel og ser også rigtig cool ud 😀 Nok ikke lige noget jeg ville gøre, men den er da meget sjov..
Nå men ha en god weekend! Og dem der ikke skal arbejde NYD den ekstra meget for mig også tak! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.