No time like the present!

5 comments

  1. I have a Joan Rivers piece of jewelry with that quote. She's famous for her Fabrege inspired egg jewelry. She made the egg as a pendant and it opens up. Inside is this quote rolled up like a scroll. It's one of my favorite pieces.

  2. kan huske det var dig der fandt en hjemmeside, hvor man kunne se paradise hotel sæson 5, imens den kørte på fjernsynet:D -så tænkte på om du har en til 2900 happiness sæson 3, som startede i mandags?:)

  3. Hej Mille, jeg tror desværre ikke rigtig så noget findes, tror ikke at 2900 happiness er i lige så høj kurs som Paradise.. Men skal da selvfølgelig nok sige til hvis det er jeg falder over en side 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.