Så kommer der lidt mere Cult Nails til folket 😀 En super flot blå/grønlig farve med lidt shimmer i. Dækker nok bedst ved 2 lag dog. Jeg er virkelig gået i feriemode.. det kan vist også mærkes herinde 😛 Håber i nyder de få øjeblikke med dejlig varmt vejr når de endelig er der 🙂

Hvis du er interesseret i at købe Cult Nails kan det gøres lige her. Der er i øvrigt lige kommet en ny kollektion der hedder Hypnotic, den lige nedenunder på billedet, som man kan købe i presale! De er super flotte ik? 😀 Der er i hvert fald nogen jeg vil overveje 🙂

Picture credit: cultnails.com

 Another pretty polish from Cult Nails! Love this blue/greenish color! 🙂

Cult Nails – Let Me Fly

Published by rijaH

Mor, blogger, gamer, nørd <3

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Slut dig til 36 øvrige tilmeldte

9 thoughts on “Cult Nails – Let Me Fly

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *