Guide til Depend GelLack

Depend kommer, som i nok efterhånden ved, med GelLack og et gør-det-selv kit til hjemmebrug, så man slipper for en tur til neglesalonen for at få en flot langtidsholdbar manicure. Det er virkelig nemt at bruge og jeg vil her komme med den måde jeg har fundet frem til er nemmest at gøre det på 🙂 Håber i kan bruge det og hvis der er nogen spørgsmål, så spørger i selvfølgelig bare løs. Det er i handlen fra oktober i øvrigt 🙂

Opdateret med den nye remover oil, tjek videoen i bunden 😉

Guide til Depend GelLack

 • Først og fremmest sørg for at have alle tingene klar. Det være sig alle de ting der følger med kittet: Farven, før- og efterrens, base lakken, top lakken, lampen og vigtigst af alt, en neglelakfjerner, vat og vatpind til at fjerne lak som eventuelt lander på ens hud. For det kan jeg slet ikke understrege nok: Det SKAL væk inden man putter fingrene under lampen, ellers så hærder det ned i huden og det er ikke så rart. Men for at undgå det lander på ens hud er det bedste råd når man skal lave det her, faktisk bare at tage sig rigtig god tid og holde lakken et stykke fra kanterne. Så kan det ikke gå helt galt 🙂
 • Fjern alle rester af neglelak med neglefjerneren, fil neglene til den ønskede facon og længde og skub forsigtigt neglebåndende tilbage med den medfølgende rosenpind.
 • Fugt vatrondel med Før- og efterrensen og rengør neglene, her der skal du så undlade din tommelfinger, da den skal tages for sig selv bagefter. Lad neglene tørrer i ca. 30 sekunder og rør ikke ved neglene efter de er blevet rengjort. Lampen har både 30 og 60 sekunder, men det er KUN 30 sekunder du skal hærde dem i og aldrig 60! 🙂
 • Påfør et tyndt lag af base lakken og hærd i 30 sekunder under lampen. Husk at du skal være sikker på at alle fingre med lak på er under lampen inden du tænder den 🙂
 • Påfør et tyndt lag af den valgte farve og hærd i 30 sekunder under lampen. Husk her at du ikke må røre ved de enkelte lag i mellem de enkelte lag
 • Påfør endnu et tyndt lag af den valgte farve, dette kan gentages indtil den ønskede dækning er nået og hærd i 30 sekunder under lampen.
 • Påfør et tyndt lag af top lakken og hærd i 30 sekunder.
 • Hvis du mærker på neglen nu, det gør i øvrigt ikke noget hvis du gør det her, men ellers må du ikke i mellem lagene, så mærkes den klistret. Dette fikses ved at fugte en vatrondel med Før- og efterrensen som gør neglene flotte skinnende.
 • Så gentager du alt dette på den anden hånd og slutter til sidst af med tommelfingrene og du er derefter færdig!

058 til venstre – 163 til højre
Guide til Depend GelLack

Husk at lakken er tør ligeså snart du er færdig med efterrensen, så du behøver altså ikke sidde og vente på det tørrer. Det skal man altså lige vende sig til når man plejer at sidde og vifte med fingrene i et stykke tid 😛 Det bedste er altså at tiden man bruger på det her, kun er omkring 10 min pr. hånd og så er man good to go med knas tørre ny-lakerede negle 🙂 Herunder er alle farverne, der er til at starte med 24 stykker, men det bliver jo nok udvidet 😉

Guide til Depend GelLack

Startkittet koster 385 kr. inkl. lampen og farverne koster 79 kr. pr stk. Udregnet så er prisen for en manicure ca. 22 kr. pr gang…. der er altså virkelig noget at spare i forhold til at gå på salon her! Ikke mindst så kan man jo gøre det derhjemme og så kan lampen faktisk vendes om så man også kan lakere sine tå-negle! Når du skal fjerne lakken igen kan der købes en Remover separat eller du kan følge Katja’s guide til at fjerne Shellac her.

Guide til Depend GelLack

Konklusion: Jeg er VIRKELIG imponeret.. og jeg er ellers ikke til denne slags lakker. Med det mener jeg altså langtidsholdbarer, som man ellers kun får på saloner 😉 Så vil kun anbefale alle at få fingrene i et kit og jeg lover jer at i også vil blive vilde med det 😀 Det er virkelig en billig, nem og hurtig måde at få en flot manicure derhjemme 🙂 De her tre farver herunder skal nok få hvert sit indlæg på et eller andet tidspunkt 😉

Guide til Depend GelLack

Opdateret:
Der er kommet en ny remover som i kan se hvordan fungerer i videoen herunder 🙂

Forhandlere af Depend Gellack:
Salling, Matas Webshop og Matas forretninger

Guide til Depend GelLack

35 comments

 1. WoW! Det må jeg eje 😀
  Jeg glæder mig til dit indlæg om 040, for den ser kanonflot ud 🙂 Tror 028 bliver min favorit.
  Jeg synes jeg har læst et eller andet sted, at man kan bruge en almindelig lak mellem baselak og toplak, men det kan jeg ikke helt forstå… Kan det være rigtigt?
  Hvordan får du i øvrigt dine kanter så pæne? Jeg har overveje at købe skabeloner, får jeg får det altid tværet helt ud på neglebåndene, men dit ser altid så flot ud!

  1. Sorry jeg har helt glemt at svare dig 🙁 Jeg tror altså ikke man kan bruge alm. lak mellem lagene, men du kan godt ligge det ovenpå når det sidste lag er på 🙂 Tak og kanterne er kommet af øvelse 😛 Det er vist det bedste råd jeg kan gi dig 😉 Ja og hvis det ik går så en pensel med lidt neglelakfjerner på, til at tage det værste 😀

 2. Ved du hvornår i okt det skulle være i handlen?? Har været i matas idag – og de anede ikke at det fandtes..

  1. De skulle være der nu.. Men det er desværre ikke alle Matas forretninger der forhandler dem, da nogen af dem er selvstændige Matas’er. Hvis jeg spotter det nogen steder ska jeg nok sige til 🙂

 3. Jeg har også selv været i flere matas forretninger og de anede heller ikke den fandtes. De kunne ikke engang bestille den hjem. Så mit spørgsmål til dig er, hvor har du selv købt din? Jeg må bare have den:)

  1. Jeg har desværre fået min ved det event Depend afholdte da de launchede det i DK 🙁 så kan ikk engang henvise dig til et sted det kan fås. Jeg ved bare at de skulle komme i diverse Matas og andre Depend forhandlere her i efteråret. Nogen Mataser er jo også selvstændige og kan være derfor de ikke er på vej til dem. Men jeg kan prøve og høre om Depends PR bureau har et nummer til en nærmeste forhandler? 🙂

 4. Jeg har lige købt dette kit i fredags, and i am in love, har den røde 040 på, og den er så smuk. Jeg fandt det hos min Matas, som er en selvstændig Matas butik i Holstebro. Jeg fandt denne selvstændige Matas butik, da jeg søgte efter Herome produkter. Så prøv at tjekke de Matas butikker, som Herome.dk nævner på deres forhandler side, måske har de også Depend gel kittet.

 5. hej.. jeg har lige præcis det sæt og jeg er så glad for det. Jeg skal lige høre om du kan hjælpe mig med at finde ud af om man kan bruge almindelig neglelak mellem base og top, eller om det skal være gellak hele vejen igennem?

  1. Dejligt at høre 🙂 Jeg ved at du kan bruge det ovenpå, når du har lagt top på. Men er ikke sikker på det virker hvis du ligger det på før top, desværre 🙁

 6. Hejsa
  Jeg har lige købt sættet, i håbet om at det kan hjælpe mig til at få lidt mere holdbare negle, altså uden at de knækker og flosser hele tiden. Spørgsmål: Hvis jeg nu skulle finde på at pynte mine negle med stikkers, skal de så på mellem lagene eller ovenpå?
  Mange hilsner Karin

  1. Hej Karin 🙂
   Puha ja det er jo et rigtig godt spørgsmål, umiddelbart hvis jeg skulle gøre det, så ville jeg putte det på når alt er lagt på neglen. Altså så det hele er hærdet. Jeg har ikke lige prøvet det, så skal ikke kunne sige om det er sådan det skal gøres. Så det er bare hvad jeg personligt ville gøre, men meld gerne tilbage hvis du prøver det og fortæl hvordan det fungerer 🙂 Håber i øvrigt det kan hjælpe til at dine negle bliver stærkere 🙂

 7. Jeg har læst på en anden blog at det IKKE er muligt med almindelig lak imellem lagene (det krymper/brænder nærmest ifølge et indlæg på smuk-blog) – dog holder almindelig lak MEGET bedre hvis det kommer ovenpå gellack base og top coat (fordi neglene bliver så meget stærkere). Jeg tænker at når den almindelige lak ligesom krymper/brænder når der kommer UV lys på så ville stickers nok også gøre det. Derfor vil mit tip umiddelbart være at bruge gellacken efter anvisningen først og så dekorere med alm. lak/stickers etc. bagefter og så smide en almindelig klar lak/top coat på til sidst. Det kræver jo så lidt tørre-vente-tid, men hvis man køber en af de dér quick dry lakker tager det jo ikke frygteligt lang tid. Ellers må man jo sørge for at få fat i de dekorationssager det passer til gelenegle og lignende – for de skal jo kunne holde til lyset!
  Kh
  Birgitte

  1. Jeg har forsøgt mig med neglelak under basic lak og dernæst et lag top lak og det fungerer perfekt og derved kan jeg bruge alle de fine almindelige lakker jeg har 😉

 8. Hej,
  Har nu brugt dette fantastiske produkt flere gange, men når jeg fjerner det igen med Gellack remover bliver mine negle vildt medtaget – flækker, knækker osv. Syntes ikke at removeren løsner lakken særlig godt, så jeg bliver nød til at skrabe meget i lakken. Har du et vidundermiddel til at fjerne Gellacken??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.