Den sidste af dem med de små stykker i, er så den her. Det er en lidt mærkelig farve må jeg nu sige, ikke lige en jeg havde sat sammen med de små lyserøde stykker der er i. Må også være den første lak jeg har set der ser sådan ud i farvekomboen og den er ikke særlig pæn til min hudfarve. Det er helt sikkert. Den skal have i hvert fald 3 lag før den dækker helt. Er man til specielle lakker som ikke ses særlig tit, skal i tage at få fat i den her, hvis ikke så kan den vist godt springes over 😛 Er den et hit eller skidt? 🙂

Produkt er tilsendt til anmeldelse

bloglovin

Published by rijaH

Mor, blogger, gamer, nørd <3

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Slut dig til 36 øvrige tilmeldte

9 thoughts on “Depend – 334

  1. Dér må jeg melde mig enig. Den farve kombination er absolut heller ikke et hit hos mig. Meget mærkværdig farve! 🙂

  2. Jeg tænker om den måske kunne gøre noget godt oven på en anden lak? I et halv-desperat forsøg på at gøre brug af den… eller måske en gradient? Jeg ved det ikke, men som lak alene, der er jeg ikke fan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *