Julekalender 3. december: Vind Sally Hansen neglelakker

I kender dem jo nok allerede, men reglerne får i altså hver dag 😛 Der kan jo komme nye til 😉
Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du kommentere indlægget. Så skal du enten følge bloggen på bloglovin, det gør du ved at trykke her eller på det lille billede nederst i indlægget (husk at trykke like også :)) eller følge med på facebook og meget gerne dele indlægget. Der vil være 1 vinder hver dag. Den 12. december vil de første vindere blive udtrukket. Resten af vinderne vil blive udtrukket efter jul. Du kan deltage i en eller alle lodtrækninger, det er helt op til dig 🙂 Husk at skrive en kommentar på de forrige dage hvis du ikke har nået det endnu 🙂

Bag 3. decembers låge gemmer sig 4 lækre lakker fra Sally Hansen’s Complete Salon Manicure Serie 🙂 Lakkerne er fra venstre mod højre: Pedal to the Metal, Glided Lily, Haute Chocholate og Midnight in NY. Jeg håber at kunne få vist jer et par af lakkerne i løbet af december. Ellers må I jo lige google dem 😛

Husk at tjekke de skønne damer’s julekalendere ud. HER, HER og HER 🙂 bloglovin

185 comments

 1. Åh jeg ville elske at prøve de farver.. Har selv kun farven “Casting Call” men den er jeg nærmest også forelsket i 🙂

 2. Sally Hansen Salon Manicure er simpelthen de bedste neglelakker jeg ejer. Børsten og holdbarheden er fantastisk. Sikke flotte farver

 3. UUUhhhha – elsker lakker – og disse er jeg sikker på jeg vil knuselske – har intet fra det mærke….

 4. Følger dig allerede alle steder – men deltaget gerne alligevel.
  God snehvid mandag 🙂

  Kh Maria <3

 5. Åhhhhh kærlighed!! Disse lakker er godt nok et must i min samling 🙂 virkelig smukke.

 6. Man kan ALDRIG få for mange neglelakker!!! ALDRIG! 😉

  Jeg følger nu din blog og er også med på Facebook. Det bliver spændende.

  Mvh Rikke

 7. Følger via facebook og bloglovin.
  Glædelig jul!

  Elsker virjelig Sally Hansen lakke. De kan holde op til 5 dage! Det er sgu i orden!

 8. Så blev det den 3 dec og jeg nå sige at efter at vi fik en del sne i nat og formiddag er jeg ved at komme i julestemning;)

 9. Super fede farver, det er vildt fremme i skoene og jeg vil virkelig elske at få dem hjem og lege med. Og Glædelig jul jo

 10. Wauv, guldlak. Den kunne måske bruges nytårsaften. (Hvis jeg ikke vinder, vil jeg bruge min holografiske lak fra Gosh – den er også meget nytårsagtig).

 11. Jeg har hørt så meget om Sally Hansen lakker, men ikke været heldig at prøve dem endnu!
  Jeg ville elske at vinde, så jeg kunne gå ind i det nye år med fine negle! 🙂