Årsstatus 2023

Godt nytår! Så er vi her sgu igen. Og søreme om det heller ik blev til mere end et indlæg i 2023. Tror efterhånden godt vi kan sige at blogging er dødt. *Instagram killed the bloggingstar* Så det eneste der holder den her blog i live er, at jeg i er i live og gerne laver en ny årsstatus, just for the hell of it.

Det er jo nærmest tradition efterhånden.. Bare se tidligere år her 20092010201220132014201520192020, 2021 og 2022. Faktisk var det 10’ende år jeg skrev den her status sidste år, så vi tager da lige 10 mere 🙂

Men vi skal vel til det..

Alder:  4 0 …

Børn: Magnus og han bliver 12 år næste gang 😱

Husdyr: Jeg har stadig skægkræ i lejligheden, men synes ikke der er så mange og de er ligeså store som de har været. Kan være de er trætte af underboens børn også.

Graviditets test: Ingen.

Celleprøver: Yes det var i 2023 der skulle tages sådan en. Og hvert år fremover også viser det sig. Jeg har nemlig HPV 13 virus i kroppen og det er den mest almindelige som kan udvikle sig til kræft desværre, så nu skal jeg altså have det skrab hvert år. Der er jo ik noget man hellere vil..

Coronaprøver: Tror jeg har taget 5 og en af dem viste sig positiv lige før jul, så 2023 blev altså ikke året hvor jeg skulle gå fri af corona. Maybe next year.

Mænd: Ingen

Perversioner: Nu arbejder jeg jo i VVS branchen så den er peaket til et helt nyt niveau. Men altså jeg tror måske jeg skal rette det her punkt til niveau af perversitet fremfor perversioner, fordi det er jo ik fordi jeg har den slags, altså perversioner, men jeg misforstår tit tingene og gør dem ret perverse. Hmm den må jeg lige tænke over til næste år.

Job: Nu var det jo faktisk sådan at da jeg skrev den her status sidste år, der havde jeg faktisk fundet et nyt job, men jeg måtte bare ikke sige noget om det endnu. Og det er et fantastisk job og jeg har fået de bedste kollegaer og om tre uger har jeg faktisk været der et år. Så på jobfronten så er det kun gået fremad siden sidste år.

Løs hud: No comment! (den her ændrer sig vidst aldrig)

Økonomi: Faktisk har den været helt ok. Jeg tog en udfordring op for mig selv i starten af sidste år at jeg gerne ville cutte ned på mit forbrug af tøj og sko. Nok mest tøj. Da jeg havde brugt uhyrlige summer på det året før og det lykkedes at gå fra knap 23.000 i 2022 til 7500 i 2023. Det er ret vildt, det har til tider været rimelig hårdt og jeg priser mig lykkelig over jeg sidder i en slags shoppe funktion på mit nye job, så lidt af abstinenserne kan klares der. Men der er stadig plads til forbedring og fordi der stadig er krig, flere krige endda i verden og alt ikke er tilbage til det normale, så bliver de kommende år lidt mere tight økonomisk. Så det bliver en større udfording og jeg deler lidt ud af det ovre på the gram, så hvis i ikke følger med der endnu og synes det måske kunne være spændende, så giv et follow der 🙂

Komplimenter:  Har da fået at vide af gutterne jeg spiller Counter-Strike med at jeg er blevet bedre, så det er vel en slags kompliment lol.

Frisurer: Same same

Katastrofer: Det har i år ikke budt på de store katestrofer, udover den omgang corona op til jul så har jeg været ret forskånet og det har været et optur år på den kant for mig.

Forældre: Er her heldigvis stadig ❤ Og om ganske få måneder så kan min kære papfar også gå på pension og forhåbentlig nyde sit otium med min mor.

Venner: Set alt for lidt til dem, men altså shit livet og tiden går bare stærkt. Men i år skal vi ses meget mere! Det er hermed bestemt!

Antal opfordringer til at være toastmaster til bryllupper: 0, men jeg var til et bryllup i år 💕

40-års fødselsdagsreceptioner hos kulturministeren: Lidt sjovt punkt fordi vores kulturminister faktisk fyldte 40 år i 2023. MEN jeg fik ingen invitation. Tsk tsk.

Internationale aktiviteter: Tror det længste mit google timeline vil vise jeg har været væk er Næstved, så det har lange udsigter til den slags.

Internationale opkald: Jeg har snakket med en dansker i USA, gælder det?

Boliger: Forhelvede mine underboer. Jeg fatter seriøst ik de selv kan holde ud og høre på en unge der spæner frem og tilbage og skriger samtidig. Jeg flytter når jeg får muligheden for det. Basta.

Vandskader: Ingen, 7-9-13!

Brandskader: Ingen, 7-9-13!

Eneulykker: Halsbetændelse i marts og corona i december. Det må være det.

Tømmermænd: Nul!

Slankekure, spiseforstyrrelser, fedtsugninger og silikonebryster:  Ingen..

Kondital: 0

Fejlkøb: Ingen, så fornuftig har jeg været.

Nye punkter til status:

Bedste serie set i løbet af året: Succession!! Runner up: The Leftovers

I alt på bundlinjen: Uden at jinxe noget så tror jeg fandeme skibet endelig er vendt og vi sejler med strømmen.

Ses om et års tid 👋🏻

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.