Julekalender 2. december: Vind lækkert fra sooluxury.com

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du kommentere indlægget. Så skal du enten følge bloggen på bloglovin, det gør du ved at trykke her eller på det lille billede nederst i indlægget (husk at trykke like også :)) eller følge med på facebook og meget gerne dele indlægget. 🙂 Der vil være 1 vinder hver dag. Den 12. december vil de første vindere blive udtrukket. Resten af vinderne vil blive udtrukket efter jul. Du kan deltage i en eller alle lodtrækninger, det er helt op til dig 🙂 Husk at skrive en kommentar på indlægget igår hvis du ikke nåede det 😀

Bag dagens låge gemmer der sig en lækker pakke venligst sponsoreret af sooluxury.com 🙂 Den består af neglelakken Marcella fra Zoya, en læbepomade fra Ganache for Lips – Chocolatte Mousse og sidst men ikke mindst en lækker økologisk creme fra Organic Essence med Grapefrugt.
Husk at tjekke de skønne damer’s julekalendere ud. HER, HER og HER 🙂
bloglovin

182 comments

 1. Sikken en mums låge! 🙂 Den kunne jeg da godt tænke mig. Fed idé med julekalender!

 2. Den skønneste præmie :-)Håber at blive den meget heldige, så jeg kan forkæle en at mine skønne piger ♥

 3. Mmmm… min udtørret krop vil elske lidt læbebalsam og creme, og mine flossede negle sætte pris på lidt camouflage

 4. Lækkert med forkælelse 🙂

  Jeg krydser fingre xxx

  glædelig jul 🙂

 5. ………………………▲………
  ……………………..☼☼.………
  ……………… …*•○♥○•*………
  ……………… .*♥♫♀♂♫♥*’………
  ………..……*♥•♦►♫◄••♥* ……… glædelig 2. dec

  Sikke en lækker gevinst:O)

 6. Neglelak fra Zoya og chokoladelæbepomade. Den præmie vil jeg godt nok gerne have fat i! 🙂

 7. Ihhh lækkert <3 Deler da også lige på FB. Følger dig allerede på FB og Bloglovin'. Takker igen for dejlig inspirerende blog <3
  Kh Maria

 8. Ihhh lækkert <3 Deler da også lige på FB. Følger dig allerede på FB og Bloglovin'. Takker igen for dejlig inspirerende blog <3
  Kh Maria <3

 9. Glædelig 1 advent, min har stået i julebagningens tegn, SÅ hyggeligt. Krydser for at dagens ‘låge er min ‘;)

 10. Lige det jeg ønsker mig idag :O)

  ☆● ☆● ●☆●☆●ⒼⓄⒹ ⒿⓊⓁ ●☆● ☆● ☆● ☆●

 11. Uh, mine læber er ved at tørre lidt ud her i kulden, så jeg vil meget gerne vinde denne præmie. 🙂