Julekalender 1. december: Vind Pantene hårprodukter

Vi snyder lidt og leger det er den 1. december allerede, ik? 😀 Jeg keder mig lidt her til aften, så synes da bare vi starter på julekalenderen her på bloggen nu! Som de kloge læsere I er, kan I nok gætte jer til at ikke alle produkter er lige neglerelateret, men I kan jo nok bruge dem alligevel ikke? 😉 Meeeen… ska vi ikke bare hoppe ud i det? 😀

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du kommentere indlægget. Så skal du enten følge bloggen på bloglovin, det gør du ved at trykke her eller på det lille billede nederst i indlægget (husk at trykke like også :)) eller følge med på facebook og meget gerne dele indlægget. 🙂 Der vil være 1 vinder hver dag. Den 12. december vil de første vindere blive udtrukket. Resten af vinderne vil blive udtrukket efter jul. Du kan deltage i en eller alle lodtrækninger, det er helt op til dig 🙂 Enjoy!

Nu til hvad der kan vindes i dag. Nemlig et sæt af Pantene’s nye hårpleje serie til fint hår. Så har du, veninden, din mor eller en helt anden brug for lidt lækkert til håret, så er det her du skal være med 😀

Husk at tjekke de her skønne damers julekalendere ud også. HER, HER og HER 🙂

bloglovin

144 comments

 1. Jeg har en veninde, der vil elske mig, hvis jeg forærede hende et sæt af mirakelmidlerne 😀
  Jeg bruger selv spray’en og den er supergod!

 2. Æv, hvorfor kravet om Bloglovin? 🙁 Bruger det slet ikke, men har da til gengæld liket din side på Facebook…

 3. Det vil da være en alletiders gevinst og ekstra julegave!
  Ha’ en rigtig god weekend 🙂

 4. Det er superfint! Syntes det er dejligt at du tager hul på “glæderne” før tid 😉 Jeg vil dog ikke deltage her d. 1 da jeg ved med mig selv at jeg nok ikke ville få det brugt :)Men jeg vender frygtelig tilbage når det ikke har noget med hår at gøre 😉
  -forresten startede en blog i starten af ugen og et lille kig ville betyde meget for mig 🙂
  Du må have en god 1. december!
  http://blissfulnails.wordpress.com/

 5. Det kunne da være lækkert med lidt ekstra godter i julen, så jeg vil da også gerne deltage 😀

 6. håber jeg må være med selvom jeg ikke er på bloglovin :)(har skrevet hvorfor på facebook)

 7. Hvor ser det lækkert ud, og hvor glæder jeg mig til at deltage i løbet af december. Jeg er dog sikker på, at der er en anden, der vil have mere behov for denne her præmie end mig, så jeg vælger at lade være med at deltage, og istedet vente i spænding på den næste konkurrence 🙂

 8. Mit hår er alt andet end fint,men jeg kender en, som vil kunne få glæde af sættet 🙂

 9. Wauuw hvor er det fedt, du har lavet sådan en alt for nice julekalender!! Og så på min yndlingsblog 😉 der må være et stort arbejde i det for dig! Sejt gået!
  Jeg glæder mig spændt til hver dag i december! 🙂
  Varme 1.dec-hilsner fra Eva

 10. Jaaa.. Julekalender. 😀

  Nu bor jeg ikke længere hjemme, så der er ingen julekalender her, desværre.

  Så du redder det lidt med en virtuel en, her. 😉 Hår produkter kan man altid bruge. 😀

  Jeg følger dig på bloglovin, og har liket indlægget. 🙂

 11. Uuf! Sikke en god idé at lave en julekalender – og sikke en lækker gave, du har udvalgt!
  God december til dig! 😉

 12. Jeg oprettede mig på bloglovin’ bare for at kunne være med i julekonkurencerne 😀

 13. Nææææh, lige hvad jeg står og mangler…
  Det kunne live ganske betragteligt op på mine vintermatte og fladmaste hue-lokker 🙂

 14. SIkke en fin ting – ville dog ikke bruge den selv men min skønne datter ville have meget mere fornøjelse af den – da hendes hår er fint..

 15. Jeg bruger ikke selv pantene, men min søster ville blive rigtig glad for sådan et sæt 🙂

 16. Følger dig via bloglovin 🙂 Og er ret sikker på at mit vintertrætte hår ville blive glad for dette 🙂

 17. Mit hår er super engle fint, så kunne godt tænke mig at prøve den serie 😀

 18. Hold da op, sådan nogle konkurrencer her, gør mig jo kun endnu mere glad for bloggen! 😉

 19. Lækker Lækker – Spændende med julekalenderen på din dejlige og informative blog … Følger selvfølgelig via bloglovin og på facebook … 🙂

 20. Uh, ville være lækkert hvis vinterhøhåret ku’ blive “tryllet” om til bløde lokkende lokker inden jule/nytårs-festerne. 😉

  Er med på facebook & Bloglovin’. <3

 21. Hvis mit hår skal skinne ligeså meget som mine negle, skal der da hjælp til! Det må du da meget gerne bidrage med 😉 Vi ses på Negle Lir!