Så fik jeg endelig også taget billeder af den sidste fra FNUG’s Festive kollektion. Eller har haft taget billeder af den før, men dem var jeg ikke tilfredse med.. Så må de jo tages om 😀 Der er to lag på alle neglene her, men den dækkede faktisk fint ved det første. Jeg puttede kun to lag på, fordi at min lillefinger negl var kommet ud for at blive tværet lidt ud over det hele, så tænkte jeg måtte fikse det ved at de alle fik et lag mere 😛 Er i til guld og lidt glimmer? 😉 Jeg er i hvert fald vild med den her! 😀
FNUG Gold Stiletto
Produktet er tilsendt til anmeldelse

Published by rijaH

Mor, blogger, gamer, nørd <3

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Slut dig til 36 øvrige tilmeldte

One thought on “FNUG – Gold Stiletto

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *