Sally Hansen – Scarab

Så fik jeg prøvet den første af de to lakker fra Sally Hansens nye serie Lustre Shine. Må dog sige at det ikke er de mest duochrome farver jeg har fået, der er faktisk intet duochrome i dem 🙁 Men altså de er jo stadig meget flotte, hvis man er til metallic lakker 😀 Dækningen er også helt fin, nemlig ved det første lag, dog kan den godt være lidt streaky at lægge på. Men bortset fra det så er den jo en super flot lak 🙂

Sally Hansen ScarabProduktet er tilsendt til anmeldelse

 

4 comments

  1. Ok, tak 🙂
    Det mærke vil jeg tjekke ud. Især undersøge om de har nogle røde eller lyserøde nuancer.
    Go søndag aften

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.