FNUG Spring 2013

Så er der også lidt nyheder fra FNUG! Der er kommet nogen rigtig lækre flotte forårs farver 🙂 Fra venstre mod højre er det: Cashmere Sweater, Style Icon, Hip Newcomer, My Looks, First Mover og Front Page. Personligt glæder jeg mig til at se nærmere på Front Page, da jeg har på fornemmelsen der er lidt neon over den 😀 Style Icon kunne også godt minde lidt om Beyond Cozy, dog en lidt mildere udgave af den, læs mindre glimmer mere shimmer 😛 Hvad synes i? Nogen der lokker mere end andre?
FNUG Spring 2013
FNUG Spring 2013 Swatches

5 comments

  1. Øv… De der FNUG lakker har aldrig sagt mig noget. Kun de holografiske de udgav sidste år har jeg købt. Så jeg gik faktisk og var lidt spændt på denne kollektion fordi jeg tænkte at nu måtte der da komme noget spændende! Men nej, ikke for mig desværre 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.