Smiley nails =)

Jeg har lavet smiley negle i dagens anledning, som ikke rigtig er nogen speciel, men mest fordi jeg bare er glad idag 😛 Så var det jo meget passende! Jeg er jo absolut rookie ud i nailart og det synes jeg bestemt også kan ses.. De her ansigter er virkelig ikke særlig fine.. Men vil mere bare kalde dem charmerende hver især 😛 Det nederste billede er af min tommeltot som blev en, død smiley? Hedder det det når den har x’er som øjne? Den blev desværre lidt mærkelig i slutningen af munden, men skal vi ikke bare vælge at kalde det for noget dødsrallen savl? 😀 Det tog godt nok også sin tid at lave det her, tror jeg startede kl.10 og er først færdig her kl.12 med dem. En utålmodig baby og nailart er altså ikke verdens bedste kombination 😛 Så det blev altså til det her.. Har virkelig ikke tid eller overskud til at lave det om haha 😛 Nå ja og lakken der er brugt er China Glaze Happy Go Lucky, meget passende navn til smiley negle, og Models Own Nail art pen 🙂 Hvad synes i om dem? 😀 Har i selv prøvet at lave smiley negle eller noget lignende?

Smiley nails

Smiley nails

Smiley nails

3 comments

  1. De er da søde 🙂
    Jeg har aldrig lavet sådan noget og når jeg nu fortæller, at jeg synes at din nailart ser kompliceret ud at lave, ved du hvorfor… det bliver for mit vedkommende mest til lidt glimmer ovenpå eller én negl i en anden farve…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.