Olia event @ L'oreal

Igår var jeg så heldig at være blevet inviteret til et lille event hos L’oreal for at høre om den nyeste teknologi inden for hårfarvning. I har sikkert set reklamen køre på tv allerede for det nye hårfarvningsprodukt som hedder Olia. Det er drevet af olie og derfor uden ammoniak og med en formel som indeholder natulige blomsterolier er det en lækker oplevelse for hovedbunden også. Ikke mindst så dækker det grå hår 100%! Katja fra Pudderdåserne agerede prøveklud for at vise os det og hun sagde selv det føltes som om det var en hårkur hun fik i og som man kan se på billederne er det altså meget olieret. Jeg mener vi fik at vide det var 60% af hårfarven som bestod af olie og derfor klæber det heller ikke til hverken hud eller hovedbunden. Her på det første billede fik vi forklaret lidt om hvordan man skal vælge sin hårfarve. Der er 6 grundfarver og baseret på dem, kan man så se hvilke af farverne, som der er til rådighed, der vil give et godt resultat.
IMG_5014-001

Katja fik lov til at selv at vælge (næsten) den farve der hed 5.50 Maghoni Brun, for at vi kunne se en god forskel. Der er i øvrigt 19 farver at vælge mellem 🙂 Applikations tuben er som man kan ane, dråbeformet og ligger rigtig godt i hånden. Selve duften fra farven er mild og let blomster agtig. Altså ingen ulækker ammoniak lugt, det er absolut et plus! Der blev heller ikke rapporteret om at der skulle være nogen prikken eller sitren i hovedbunden 🙂

IMG_5023-001

Her ser vi et lidt tættere kig på hårfarven efter den er kommet i og man kan vidst godt fornemme olien ik?

IMG_5030-001

IMG_5034-001

Og det endelig resultat! Jeg synes det er rigtig flot og det var så lækkert blødt at røre ved bagefter! 🙂

IMG_5052-001Et før og efter shot 🙂

2013-02-021

Jeg har også fået farve med hjem som jeg skal prøve her i aften. I får også et før/efter shot af det selvfølgelig 😀 Jeg glæder mig så meget til at prøve det, da jeg ikke har fået farvet hår i godt og vel 2 år! Så det trænger 😉 I kan læse meget mere om det nye produkt Olia og hårfarvning på Olia.dk. Der er rigtig god vejledning og ikke mindst erfaringer at hente på siden og man kan evt. også benytte deres forbrugertelefon på tlf. 8020 0607 til samme formål hvis man nu sidder inde med mere tekniske spørgsmål 🙂 Vil lige benytte de sidste ord til at sige tak til L’oreal/Garnier for et utroligt hyggeligt event 🙂

5 comments

  1. Kan man købe Olia andre steder end Matas? Tænkte om man kunne få den billigere, end 100 kr i Matas?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.