Så fik jeg trukket nogen vindere af bloggens fødselsdags giveaways! Jeg har givet besked til dem der har vundet Depend(Steffi), Nilens Jord(Mette Karup) og Sally Hansen(Sara Ø), men da jeg kun har iPad i dag så magtede jeg ikke at skrive til jer 9 der vandt Loreal og Essie giveaway’en. Så i må lige lure herunder og se om i er de heldige vindere 😉 Håber ikke der er flere med samme navn! Ellers må indtage chancen og skrive til mig alligevel på blog@rijah.dk 😀 Stort tillykke til alle vinderne og tak fordi i gad at deltage <3

20130317-115921.jpg

Published by rijaH

Mor, blogger, gamer, nørd <3

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Slut dig til 36 øvrige tilmeldte

5 thoughts on “Vinderne er…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *