Chanel Taboo & Elixir

March 12, 2013 |  by  |  blog, nailpolish, neglelak, nyt

Der er nye Chanel’er på vej eller det er der jo hele tiden, så det er der jo ikke rigtig noget nyt i :P Men her er så de to nyeste, som har floreret på nettet de seneste par dage. De ser absolut spændende ud.. Mest Taboo dog… Den er jo lilla! *indsætsmileymedhjerteriøjnene* Elixir er en pink/rødlig lak, måske med lidt korale undertoner. Men svært at sige når man kun lige har et billede at støtte sig til :P Jeg ved i hvert fald hvilken der ender herhjemme… Taboo skulle være ude i midten af april internationalt og de kan fås fra midten af marts i USA. Elixir ser ud til at være en del af efterårs/vinter kollektionen 13/14, så den må vi vente med et godt stykke tid endnu, men skal selvfølgelig nok vende tilbage med nyt når det er :)

Chanel Taboo 583Chanel Elixir 589Foto: Vogue.co.uk & ChicProfile.com

 


12 Comments


 1. den minder utrolig meget om deres Malice, bare lidt mere pink i det

 2. Katrine Reher Lund

  Jeg MÅ eje Taboo.. åh suk!

 3. whauuuuu hvor er de smukke <3

 4. Åh jeg gad gerne se rtaboo på. Den ser vild ud.

 5. Jeg glæder mig til Taboo <3 :-D

 6. må….. eje….. taboo!!!!

 7. Wow, Taboo ser spændende ud. Vildt spændende faktisk. Jeg er overbevist ;-)

 8. Taboo ser sweeeet ud! :)

 9. Taboo er sat til salg ved Nordstrom……

 10. Som den eneste her i kommentarfeltet tænker jeg mere “yaay” om Elixir! Den er jo lige mig! :D

Trackbacks

 1. Chanel - Taboo | rijah.dk

Leave a Reply