Chanel Taboo & Elixir

Der er nye Chanel’er på vej eller det er der jo hele tiden, så det er der jo ikke rigtig noget nyt i :P Men her er så de to nyeste, som har floreret på nettet de seneste par dage. De ser absolut spændende ud.. Mest Taboo dog… Den er jo lilla! *indsætsmileymedhjerteriøjnene* Elixir er en pink/rødlig lak, måske med lidt korale undertoner. Men svært at sige når man kun lige har et billede at støtte sig til :P Jeg ved i hvert fald hvilken der ender herhjemme… Taboo skulle være ude i midten af april internationalt og de kan fås fra midten af marts i USA. Elixir ser ud til at være en del af efterårs/vinter kollektionen 13/14, så den må vi vente med et godt stykke tid endnu, men skal selvfølgelig nok vende tilbage med nyt når det er :)

Chanel Taboo 583Chanel Elixir 589Foto: Vogue.co.uk & ChicProfile.com

13 thoughts on “Chanel Taboo & Elixir

  1. Pingback: Chanel - Taboo | rijah.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>