Fødselsdags giveaway #3 Vind Nilens Jord produkter

Så kommer der lige en til fødselsdags giveaway 😀 Jeg ved ikke rigtig om det her er den sidste som kommer på endnu eller ej. Det skal jeg altså lige gøre op med mig selv, da jeg muligvis har lidt mere at give ud af 😛 Men foreløbig så kan i jo deltage i denne og de to andre her og her. Hvis i ikke kan se Rafflecopter formularen, så husk at slå evt. adblock eller lign. i jeres browser fra. Mht. til jeres bloglovin profil, så skal i ind og aktivere det under settings og angive et username før det kan ses 🙂

Nilens Jord Giveaway

Præmien er venligst sponsoreret af Mildh Press 🙂

a Rafflecopter giveaway

20 comments

 1. Det er den vildeste og überlækreste føz’dags give away. Super Super hotte sager. 🙂

 2. alt for lækker giveaway! Elsker de farver, som bare kommer til at være så fine til foråret.
  Er dog stadig i tvivl om jeg er med i konkurrencen og om jeg har gjort det rigtigt, følger både på bloglovin, face og twitter og har gjort det længe.
  Håber jeg er med i konkurrencen! 🙂

 3. Ved ikke om jeg gør det rigtig, men jeg følger med på bloglovin og twitter:) Rigtig lækker giveaway 🙂

 4. Sikke fine sarte farver! Og super med hele pakken fra base coat til top lak.

  Det ville passe perfekt til mit outfit til sønnens konfirmation den 7. april 😉 😀

 5. Jeg følger dig allerede på Bloglovin’, så jeg ved ikke om der er mere, jeg skal gøre, udover at krydse fingre for, at jeg vinder præmien. Det er den sødeste neglelak – som iøvrigt ville passer perfekt til en hvid sommerkjole eller bare til sommer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.