Chanel Taboo & Elixir

Der er nye Chanel’er på vej eller det er der jo hele tiden, så det er der jo ikke rigtig noget nyt i 😛 Men her er så de to nyeste, som har floreret på nettet de seneste par dage. De ser absolut spændende ud.. Mest Taboo dog… Den er jo lilla! *indsætsmileymedhjerteriøjnene* Elixir er en pink/rødlig lak, måske med lidt korale undertoner. Men svært at sige når man kun lige har et billede at støtte sig til 😛 Jeg ved i hvert fald hvilken der ender herhjemme… Taboo skulle være ude i midten af april internationalt og de kan fås fra midten af marts i USA. Elixir ser ud til at være en del af efterårs/vinter kollektionen 13/14, så den må vi vente med et godt stykke tid endnu, men skal selvfølgelig nok vende tilbage med nyt når det er 🙂

Chanel Taboo 583Chanel Elixir 589Foto: Vogue.co.uk & ChicProfile.com

13 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.