Chanel Summer 2014 neglelakker

Kan i huske mine predictions for Chanel Summer 2014 neglelakker? Nu er der officielle billeder ude af dem alle, så vi skal da lige have dem sammenlignet med mine gæt på hvordan de ville se ud :)

chanel summer 2014 nailpolish

chanelsummer2014predictions

Jeg forudså at der var en enkelt med lidt shimmer i og det var så Tutti Frutti, ikke Mirabella som jeg havde gættet på, men synes absolut ikke det gør noget :D Den ser rigtig fed ud, men det lidt lysere orange shimmer i :)

Jeg er bestemt ikke skuffet, selvom der ikke er nogen neon farver imellem. Det må vi nok vente lidt endnu med, at se Chanel gå så meget out of the box ;) Jeg skal i hvert fald ønske mig Matas gavekort til min fødselsdag i næste måned, så jeg er klar til dem alle :P Hvad siger i til dem?

chanel summer 2014 neglelakker

Vi skal jo heller ikke glemme den sidste lak i sommer kollektionen, som er Eastern Light, der er en genudgivelse, da den var med i Hong Kong kollektionen i 2013, sammen med en brunlig lak der hed Western Light. De skulle komme ud internationalt i juni, men som altid, med Chanel, er det aldrig helt til at sige :P Så folk må råbe højt hvis de spottes et sted! I kan jo evt.sidde manisk og trykke f5 på Chanel.com :D

Tutti Frutti er den eneste som bliver en del af den permanente kollektion, resten er limited edition lakker.

Chanel Summer 2014 neglelakker

 

14 thoughts on “Chanel Summer 2014 neglelakker

 1. lauriestrode

  Jeg tænker at Pink Tonic måske ender med at være Chanels version af årets Pantone farve? Jeg er jo ikke så god til Chanel (de chipper på mig i løbet af en dag) og slet ikke til koralfarver og pink, men jeg må da indrømme de alle har kvaliteter som taler til mig…

  Reply
 2. Miriam

  Jeg glæææææder mig til swatches, men umiddelbart ser det ganske lovende ud! Jeg har ellers været fælt skuffet over de sidste par Chanel-lakker, men det her er bestemt ikke dumt.

  Reply
  1. rijaH Post author

   Sommer farverne plejer jo for det meste også at være rare i form af glade farver og den slags. Sværere er det jo så med vinter og efterårs da de tit er kedelige, så jeg er helt enig der :D

   Reply
 3. Anne

  Jeg kan se, at de kan købes på chanel.com nu. Det har de måske kunnet længe; jeg har ikke været inde at tjekke før… Men overvejer meget at bestille Tutti Frutti.
  Og så så jeg Charivari i Magasin i går. Den ser rigtig flot ud, men jeg havde ikke tid til at teste den. Den overvejer jeg også, – men vil jeg få den brugt??!!
  Er spændt på at se billeder, hvis du har købt nogle af dem :-)

  Reply
  1. rijaH Post author

   De er vidst lige for nyligt blevet tilgængelige på chanel.com, hvor man desværre ikke kan handle fra hvis man bor i Danmark, hvis men hvis du har en US adresse så tror jeg det kan fungere, men de kommer snart til DK :) Jeg regner med at købe dem alle når de lander her ;)

   Reply
   1. Anne

    OK, jeg var ikke obs på, at man ikke kan købe dem fra DK. Øv, jeg har ikke lige nogen US adresse :-) Jeg må være tålmodig lidt endnu!

    Reply
    1. rijaH Post author

     Du kan nok også finde dem på ebay, men det er tit til overpris, så hellere vente til de kommer til dk :)

     Reply
     1. Anne

      Tak, godt at vide. Har købt de fleste, jeg har, har i DK plus lidt i udlandet. Det er de eneste lakker, jeg har – plus to fra Nailstation, så man må sige, at jeg er fan :-)

      Reply
 4. Pingback: Chanel Fall 2014 neglelakker - rijah.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>