Nailstation forårs- og sommerfarver

Nailstation forårs- og sommerfarver
Jeg viste jer for nyligt et nyt mærke her på bloggen, nemlig Nailstation, det var primært efterårsfarverne, men nu har jeg også lidt forårs- og sommerfarver at dele med jer 😀 Hvis i følger med på facebook eller instagram, så har i nok set et lille preview på dem der, men vi skal jo også se dem helt tæt på med en kommentar eller to til 🙂

Nailstation forårs- og sommerfarver

Ceriese er en flot babylyserød creme farve som dækker fint ved to lag. Ofte med pastel lakker er det besværligt at påføre dem, men jeg var virkelig overrasket over at de var både nemme at arbejde med og ret dækkende uden at skulle ud i 4 eller 5 lag. Man kan hvis man synes pasteller er svære at arbejde med, starte med et lag hvid neglelak og så lægge farven over og så dækker den fint ved et lag 🙂
nailstation cerise nailstation cerise
Double-Gum er en mint grøn farve som skal have 2-3 lag for at dække. Jeg tror måske at hvis man starter med et lag hvid lak som base, så kunne den blive en anelse lysere i farven, men det gør den ikke mindre fed 🙂
nailstation double-gum nailstation double-gum
Guimauve en pink med en undertone af lilla over, sådan en let smoothie agtig farve, hvis man har den slags tendenser 😉 Mine bliver i hvert fald den her farve for det meste 😛 Kan i øvrigt se her, at jeg ikke har fået fjernet den gule lak ordentlig, før jeg prøvede denne, beklager! Det har jeg desværre først set da jeg har redigeret billederne 🙁
nailstation guimauve nailstation guimauve
Lightning Lemon er en virkelig flot gul pastel. Jeg har givet den to lag her, men kan se den nok bør have et enkelt tyndt lag mere. Men hvis man ikke skal tage billeder af den, så er to helt fint 🙂
nailstation lightening lemon nailstation lightening lemon2
Sugar Free er vildt flot! Jeg besluttede også at slutte af med den og derfor har jeg den også stadig på neglene. Ja også den højre hånds negle selvfølgelig 😉 Det er en super dejlig sommerfarve, som man heldigvis ikke bliver træt af lige meget det samme. Jeg er i hvert fald ikke blevet det endnu og den har været på i to dage og der bliver den nok indtil jeg skal lave Fancy Friday udfordringen i den her uge 🙂
nailstation sugar free nailstation sugar free
Nailstation er 3-free, fås i førende modebutikker og prisen ligger på 115 kr. for både neglelakker og negleplejen.

Nailstation forårs- og sommerfarver

Nailstation forårs- og sommerfarver

Husk i øvrigt bloggens fødselsdagsgiveaway hvor der kan vindes 5 China Glaze lakker 🙂

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.