Vind 5 China Glaze neglelakker – Fødselsdags giveaway #3

China Glaze Giveaway Vind 5 China Glaze neglelakker

Så kommer den 3. og næstsidste giveaway i forbindelse med bloggens 5 års fødselsdag 🙂 Jeg håber meget i kan li præmien! Den er venligst sponsoreret af LuxBeauty.dk der er en dansk neglelak webshop, som er ret så velkendt herinde efterhånden 🙂 Så det er jo rigtig skønt at de vil være med til at fejre bloggen også 😀 Lakkerne jeg har valgt, er baseret på hvad jeg selv ville hoppe på, hvis jeg skulle lægge en ordre, så det er jo ret meget min smag i ser på billedet herover.. Måske der ville være hoppe en enkelt lilla med.. Dem kan man jo aldrig få for lidt af. Men jeg tænkte jeg måtte nok hellere lave det lidt mere bredspektret så alle kan være med 🙂

Vind 5 China Glaze neglelakker

De 5 lakker man kan vinde er fra venstre mod højre: Orange You Hot, Blue Bells Ring, Glitter all the way, Traffic Jam og Want My Bawdy. Altså en lidt blandet landhandel med lakker fra lidt forskellige kollektioner 🙂 Hvis du nu ikke kan vente med at se om du kan vinde disse, så kan du jo smutte forbi og se om der er andet der frister derfra. Orange You Hot er dog desværre ikke på lager mere, da den sidste kan vindes her 😉 Men i kan altså tage et kig her på LuxBeauty.dk hvis i ikke kan vente 😀

Hvordan deltager jeg så?

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide om jeg egentlig har fristet jer igennem tiden og har fået dig til at købe noget? Hvis du har købt en lak baseret på et indlæg jeg har lavet, hvordan synes du lakken var da du så fik den selv? Blev du skuffet eller var den som jeg havde givet dig indtrykket af? Det er jo rart at vide hvor langt eller tæt på virkeligheden jeg rammer når jeg sidder og blogger, da min opfattelse af nogen kan være en helt anden for andre 🙂 Så håber i kan huske det. Hvis ikke så vil jeg bare gerne vide hvilken lak du sidst har købt 🙂 Så jeg evt. kan få lidt inspiration 😀 Jeg finder en vinder på onsdag den 26 marts 😀

Held & lykke <3

Indlægget indeholder affiliatelinks

78 comments

 1. Jeg er tit blevet inspireret herinde. Det er fint at læse alle de udenlandske blogs, men det er endnu bedre at ‘høre’ anmeldelserne fra en herhjemme fra. Det virker bare lidt mere ægte, hvis man kan sige det sådan…
  Jeg søger altid info om lakker på blogs, og du har klart været med til at skubbe mig ud i et køb eller to gennem tiden, hvis jeg har været på vippen omkring noget 😉

 2. Årh, det er så svært at huske sådan noget. Jeg tror, at jeg købte Chanels Rouge Moiré efter at have set den herinde (og besøgt den adskillige gange i Magasin!). Så derfor var jeg helt klar over mit køb – og blev derfor ikke skuffet.

  Jeg synes generelt at dine swatches er gode – og virkelighedstro. Hvis jeg skal komme med input, ville jeg dog synes, at det ville være fedt, hvis du igen lavede pegefingeren med kun ét lag. Det giver en god fornemmelse af lakken.

  Tak for endnu en fin giveaway!

 3. Åh ha det kan da godt være lidt svært at huske, men jeg mener jeg købte Chanel – Azure efter at have set den herinde. En rigtig lækker lak som jeg er meget glad for 🙂

  De sidste lakker jeg købte har jeg lige fået hjem idag. Det er 2 lakker fra Nailmania der hedder Morning Light og Freshmint 🙂

 4. Lækre lakker!
  Sidste gang du inspirerede mig til køb var faktisk Essie’s “Toasted Turtleneck” samt glitter off basecoat fra Depend. Og nok også lidt den blå textur lak, som du var helt pjattet med.. Lots Of Lux, hedder den vidst?! Men jeg har ikke købt nogen af delene endnu, da jeg har min lak ønskeliste som jeg prøver at følge i den rækkefølge jeg skriver dem ned 😀

  Mit sidste køb var i forgårs da Ezzence havde tilbud på udvalgte OPI, der fik jeg endelig købt den længe ønskede Temptation fra Designer Series kollektionen 🙂 Yaaay

  Endnu en gang tillykke med bloggen!
  Knus Mia

 5. Jeg kan ikke lige komme i tanker om, at jeg har købt noget efter at have set det på din blog, men jeg synes du er utrolig dygtig og kompetent og laver lækre swatches og billeder. Så en del inspiration er det da blevet til 🙂

  De sidste 2 neglelakker, jeg har fået i hus, er Chanels Tapage og Charivari.

 6. Du har garanteret fået mig til at købe nogle lakker gennem tiden, men den eneste jeg kommer i tanke om lige nu er Chanel Taboo 🙂 og så købte jeg også Yniq vatrondeller efter din blog post og blev i hvert fald ikke skuffet 🙂 God weekend.

 7. Jeg tror ikke at jeg decideret er gået ud og har købt en bestemt lak efter at have set den her på bloggen, men jeg har ofte været meeeget fristet til det. 😉 Sidst var det da du viste Essie Encrusted 2014 Collection, hvor jeg var helt vild med din swatch af Essie Ignite the night. Jeg går dog stadig at lurer lidt på den, da jeg desværre sjældent har 100 kr. at smide efter en neglelak. 🙂

  Den sidste lak jeg har købt, er Essies Matte About You. Det er min første matte lak, og jeg er SÅ glad for den. Jeg synes det matte look er virkelig flot. 🙂

  Mvh. Laura B

 8. Det er helt klart din skyld at jeg nu har indtil flere Chanel lakker, især Taboo, og jeg havde planlagt at springe over essie’s lux effect kollektion, men der er da blevet købt et par stykker efter du skrev et indlæg om den.

  Og den sidste lak jeg købte må jeg med skam indrømme er OPI’s Pure 18K top coat. (som om jeg havde brug for en lak til 300kr selvom den var på tilbud til 225…)

 9. Jaaaa, cruelty free lakker! Jeg bliver rigtig ofte inspireret af dine Depend swatches, fordi Depend er sådan et dejligt billigt mærke, så der kan man altid lige hapse et par lakker med hjem, der har fristet. Og så bliver jeg rigtig ofte pissenederen over, at Essie er no-go for mig, fordi de laver nogle møgfine ting.

 10. Wow de ville passe godt ind i min samling.

  Jeg får rigtig meget inspiration når jeg læser din blog, og syntes du gør et skide godt stykke arbejde, du er lidt mit forbilled, mht blogging. Du inspirere mig især, med din måde at tage billeder på, dine kollektioner, og din måde at skabe et netværk på til din blog

  De sidste neglelakker jeg har købt er; Essie bikini so teeny, essie – cascade cool og essie – bond with whomever også har jeg købt 3 lakker fra Gosh frosted soft blue, gosh frosted soft pink, gosh gold.

  Mvh Ina

 11. Dejligt givaway og en lilla, vil have prikken over i’et… for lilla elsker alle og meget smuk farve.

  Jeg kan huske at grundet af din indlæg om mavala mini lak , fik jeg købt mavala lak (samme farve som i indlægget), som jeg aldrig ikke har hørt eller prøvet.. ( http://rijah.dk/2013/03/mavala-st-germain )

  Andre lakker som jeg købt med din indlæg & billeders påvirkning, som jeg husker (har også lagt link til det indlæg fik mig til at købe):

  Rimmels Cocktail 2013 (alle farver undtagen orange): collektion http://rijah.dk/2013/03/rimmel-cocktail-colour-kollektion-swatches

  Sally Hansen lustre Shine http://rijah.dk/2013/02/sally-hansen-scarab

  Depend efterår 2013 (377): http://rijah.dk/2013/09/depend-minilakker-efterar-2013

  Essie Vinter 2013/14 (Toggle to the Top): http://rijah.dk/2013/12/essie-winter-collection-2013-swatches

 12. Jeg elsker at blive inspireret af dig og dine lakker, har købt Snake, Rattle and Roll fra essie efter jeg havde set dine billeder, men må give dig ret i at den er lidt tricky 🙂 men øvelse gør vel mester..

  Har lige købt bubblegum og sour apple fra barry m..

  Men mest af alt henter jeg inspiration til hvad man kan sætte sammen og hvordan 🙂

 13. Jeg har endnu ikke købt noget på baggrund af dine anmeldelser. Men jeg har dine swatches + indlægget om Essies spring collection i hovedet, mens jeg i skrivende stund beslutter, hvilke jeg skal erhverve mig 🙂

 14. Bliver tit inspireret af de flotte neglelakker,den sidste jeg købte var fra Essie For The Twill Of It

 15. Den sidste jeg har købt er en Essie – det er meget inspirerende at føle din blog spec. for en på min alder som måske ikke kan følge moden helt, men gerne vil være med 😉

 16. Åhh nogen skønheder <3 <3 <3

  Kan ikke huske nogen bestemte, men jeg er da herinde meget ofte og lure så jeg tror bestemt jeg er blevet fristet af nogle af dine blogindlæg 🙂 Var vist din fremvisning af Essie Encrusted Colletion der fik mig til at købe nogen stykker og smide nogle flere på ønskelisten.

  Mit sidste lak-køb bestod af Essence Bloom Me Up! Collection, samt China Glaze Peachy Keen.

 17. Jeg bliver tit fristet :p Men har (heldigvis?) ikke så mange penge, at det bliver ofte at jeg køber noget. Men jeg har bl.a. købt Essie’s Toggle to the top og dj play that song – fordi jeg har set dem hos dig 😀

  Jeg deltager gerne og håber at vinde 😀 Heep – god weekend

  Christina

 18. Jeg har lige købt 3 neglelakker fra L’oreal Color Riche serien, jeg har set noget af l’oreal color riche serien herinde fra og jeg havde længe kigget på den i butikkerne. Jeg har bestemt ikke fortrudt mit køb, de er super flotte og luksuriøse.

 19. Jeg kan ikke lige huske om jeg har købt en bestemt lak efter et af dine indlæg. Men jeg ved dog at jeg (meget snart) er nødt til at eje mindst én Chanel lak efter at have set dine swatches 🙂
  De sidste to lakker jeg har købt er to fra China Glaze’s Sea Goddess kollektion. Wish on a Starfish og Tail Me Something. De er super smukke 🙂

 20. Jeg bruger din blog meget til at søge efter swatches på forskellige kollektioner så har helt sikkert købt nogle på baggrund af det :p kan dog ikke komme på nogen konkret

 21. Seche vite toplak er den sidste jeg har købt. Jeg bruger kun bloggen til at kigge, har alt for mange lakker, så har købestop

 22. Jeg er meget ny følger og jeg har ikke ladet mig friste til at købe lakker. Men du har vist nogle billeder hvor jeg har tænkt “den farve har jeg også, den må jeg lige have på” 😀

 23. Deltager med stor fornøjelse om den lækre præmie og ønsker at forkæles med at vinde <3 deler med glæde med alle og forsat god fredag <3 <3

 24. Jeg køber sjældent noget fordi jeg har set det på en blog, men jeg noterer mig tit hvis der har været meget positive eller negative posts omkring et brand og har det i baghovedet når jeg er ude og shoppe. Den sidste lak jeg købte var den helt hvide fra CND vinylux…

 25. Hmm, synes ikke at jeg kan komme i tanke om nogen på stående fod. Den sidste lak, jeg investerede i, var en lækker By K neglelak.
  Tillykke med bloggens fødselsdag 🙂

 26. Jeg er tit blevet inspireret til at købe noget, men da mine negle er rigtig korte, kan jeg ikke gå så meget med neglelak. Den sidste “lak” jeg har købt er Essies “Grow faster” da jeg gerne vil have mine negle skal vokse (hurtigere) 🙂

 27. Du har helt sikkert inspireret mig et mere end et lak køb gennem alt den tid jeg efterhånden har fulgt bloggen, har dog svært ved lige på stående fod at nævne nogen specifikke men nyder altid dine anmeldelser og swatches!

 28. Jeg er blevet fristet SÅ mange gange herinde, men har stadig tilgode at købe en du har anbefalet ( da pengene har været lidt stramme, men nu sidder de løsere igen Gudskelov 😉 )
  Den sidste, eller rettere de sidste, jeg har købt er Essies Eternal optimist og A cut above, de er intet mindre end FANTASTISKE sammen <3 <3 <3

 29. Jeg tænker ikke, at du direkte har “fået mig til” at købe noget, men du har helt klart inspireret mig med både farver og styles – du er så dygtig! 🙂

 30. Jeg mindes ikke, at du har fået mig til at købe noget,
  men jeg køber også sjældent neglelakker.
  Ikke fordi jeg ikke kan lide neglelakker.
  For det kan jeg helt bestemt.

  Jeg får meget inspiration fra dine indlæg med, hvad farver der er gode sammen, gode tips, og sådan(:

  http://www.dyreglad-pige.blogspot.com

 31. Tillykke med fødselsdagen!!
  Jeg bliver ofte insprireret (og ruineret), når jeg har læst med her. Men det indlæg du har lavet med en lak jeg efterfølgende MÅTTE eje, var Chanel Taboo og den var jeg faktisk fanget af, bare da du nævnte du havde høje forventninger til den.
  Oooog, da jeg gik den var jeg total forelsket. Det er min ultimative yndlings lak og bliver glad i låget, hver hang jeg kigger på den. Så tak for indlæg der, det gjorde hvert fald godt! (:
  Den sidste lak jeg købte har også en Chanel – Distraction 😀

 32. Hej og tillykke med fødselsdagen, du er mellem mine yndlings neglebloggere 🙂 Mit seneste lak køb var i Kvickly hvor jeg faldt over Essies efterårskollektion og Cashmere bathrobe, som jeg havde bidt mærke i hos både dig og Malsen, og den er præcis så fin som jeg havde forestillet mig

 33. Jeg køber rigtig sjældent noget som jeg har læst anmeldelse af, jeg ved ikke hvorfor, men tror det har noget at gøre med at jeg ikke har så mange penge. 🙂

  Den sidste neglelak jeg købte, var en matas havde tilbud på til kun 20 kr, der er fyldt med glimmer. 🙂

 34. Jeg laver lister. Hver gang en blogger swatcher en kollektion, og der er en lak der fanger mig, og lyder lækker i kvaliteten, så ryger den på listen. Når jeg så shopper neglelakker på eBay, i matas, i lufthavnen osv, så finder jeg listen frem og holder mig nogenlunde til den 🙂

  Det skal siges at jeg lige så tit impulskøber…. Ups 😉

  Sidste lak jeg købte tror jeg var Charivari fra Chanel. Har nemlig forbudt mig selv at købe nye lakker i marts, så det er nogen dage siden efterhånden 😉
  Skal dog sige sat jeg jeg fortryder købet en lille bitte smule. Den er altså ikke særlig forårsagtig, så det er begrænset hvad jeg får den brugt de næste mange måneder…. Den kunne godt have ventet – evt til at blive købt brugt, eller billigere i lufthavnen. Men sådan er det jo 😉

  Næste lakkøb er med garanti Diors Porcelain – og det kan jeg takke flere bloggeren for, som har vist den så fint frem 🙂
  Det du har fristet mest med, er L’oreals fine pastel kollektion 🙂

 35. Du har endnu ikke fået mig til at købe nogen, men du har fået mig til at gøre mig visse overvejelser og udvide min ønskeliste bl.a. har der sneet sig en Essie lak ind på listen. Og så har du overbevist mig om, at jeg nok må eje Ciaté Dollhouse!
  Min sidstkøbte lak er Ciaté – Helter Skelter og jeg har faktisk end ikke fået den afprøvet! <3

  http://satinawandel.dk

 36. Elsker dine anmeldelser!

  Er stor fan af ESSIE & især af røde glimmerlakker, så din sammenligning ml Leading Lady & Toggle To The Top var lige guf for mig (er stadigvæk mest vild af Leading Lady).

  Og har lige købt ESSIE Lots Of Lux efter at ha’ set den på dine negle. 🙂

  Keep up the good wok. <3

 37. Den seneste lak jeg har købt er Life Is Rosy fra China Glaze.

  Jeg google swatches for at finde en lak, der mindede mest mulig om farven på den hindbærsmoothie, jeg drikker til morgenmad. Det tog mig nok en halv time, for swatches ser nogle gange forskelligt ud fra blogger til blogger, afhængig af om lakken er fotograferet i dagslys, stærk solskin eller lys fra en lampe.

 38. Nu er jeg stadig ret ny herinde – men kan jo så passende fortælle at jeg allerede er helt forelsket i dit lille negleunivers! 🙂
  Nå, men den seneste lak jeg købte var intet mindre end OPIs DS Temptation. Desværre har jeg lige nu gellack på, så jeg har ikke fået den afprøvet endnu 🙂

 39. Jeg kan ikke med garenti sige jeg er blevet inspireret af et af dine billeder til at købe en bestemt lak, jeg plejer at checke på flere sider før jeg beslutter mig, netop for ikke at risikerer den måske ikke er helt som vist 🙂

  Men de sidste lakker jeg har fået ind af døren er fra The nail junkie og hedder Leaf og Pinecone fra hendes Fall kollektion.

  Stort tillykke med fødselsdagen, og super lækre lakker man kan vinde!

 40. Jeps, jeg er blevet fristet alt for mange gange – og jeg er ikke blevet skuffet endnu 😉 Den sidste jeg blev fristet til at købe var Glitter Base Coat fra Depend, men hold nu k*** hvor var det lange 3-4 uger før den kom i butikkerne 😛

 41. De sidste lakker jeg købte, var Essies Dj Play That Song og The Girls Are Out. Jeg har ikke brugt dem endnu og nogen ville måske også mene, at de minder om hinanden, men jeg kunne ikke helt vælge, så jeg endte med begge to 🙂

 42. Jeg bliver tit inspireret til nye lakker…. den sidste jeg har købt er Essie – Leading Lady… rigtig fin 🙂

 43. Jeg får meget inspiration på din blog. Både til lak og opbevaring! Kan også godt lide fælles fredag indlæggene! Den sidste lak jeg købte var Essie “Avenue maintain” på eBay.

 44. Ekspres neglelakfjernere, du har lavet en video med nogle, jeg blev slemt skuffet, da jeg prøvede dem, de virker ikke på mig, desværre, ser rigtig mange lakker jeg godt kunne tænke mig – baseret på dine indlæg, har bare ikke fået købt nogle af dem 🙂

 45. Du er god til at vise nye farver og har fristet mig direkte ned i afdelingen med neglelakker. Er begyndt at købe (mange) flere af Essies lakker, efter jeg så nogle hos dig. Det er jo en fantastisk lak, uanset farve, så det vil jeg sige tak for! Glæder mig til at prøve flere nye mærker. Jeg har hørt meget godt om China Glaze, men har endnu ikke været i nærheden af dem, dét kunne være skønt af vinde dit udvalg, mums 😉

 46. Jeg samler masser af inspiration herinde, men jeg kan ikke huske om jeg har købt noget fordi jeg har set det her. 🙂 Men jeg kan fortælle at den sidste lak jeg har købt er Frosted Rose fra GOSH, og den kan jeg huske at have set anmeldt herinde tidligere! Så mon ikke den tæller. 😀

 47. Ha Ha… Den er nem! Min allerførste hololak var en Fnug Fantastica. Jeg så din swatch af Futuristica og googlede videre og forelskede mig i Fantastica.
  Eventyret blev dog kortvarigt – som jeg skrev den gang, blev min lille Aygo dekoreret med spildt lak allerede dagen efter :´(
  Jeg fik aldrig købt en ny, men har for nyligt hapset en Psychedelic i stedet 😀

 48. For at være ærlig kan jeg ikke huske det, men jeg husker den seneste lak jeg købte! Det var i BERLIN for 2 uger siden, i en Matas lignende butik der hed dm. Jeg gav kun 1 euro for den, og den er faktisk rigtig flot lys lilla 😀

 49. De sidste to lakker jeg købte, var “on a silver platter” og “belugaria” fra Essie. Jeg var i Føtex for at handle ind og så at de var sat ned til 50kr. stykket, så jeg måtte slå til med det samme. Jeg ved dog ikke, om de stadig har dette tilbud, men jeg er hvertfald glad for at jeg slog til, for begge lakker er helt fantastisk smukke! Så er tippet hvertfald givet videre 🙂

 50. Sidste gang købte jeg en stærk pink neglelak fra Dapne :)) Min yndlings farve og så friskende til forår!

  Håber på at vinde :))

 51. Den seneste, jeg er blevet fristet til herfra, er fra depends rough sweet kollektion. Fantastisk flot, og så billig, så der er god plads til eksperimenter. Og den næste, jeg skal forære mig selv, bliver Essie encrusted. Den er også utrolig smuk. Tak for en dejlig blog. :o)

 52. Den sidste lak jeg købte efter at have set den herinde, var Essie – Ignite the night. Jeg leder altid efter swatches, før jeg køber en lak. Jeg køber som oftest lakker over nettet, fordi de ofte er meget billigere end i de fysiske butikker 🙂

 53. Først og fremmest inspirerer du mig til at passe bedre på mine negle, og lægge mærke til andres. (Især fordi mine egne er så forbandede grimme :().
  Den næste neglelak jeg planlægger at købe er Essie style hunter, og det er netop på din anbefaling..
  Tak for en god blog.
  Mia CA/aimlovelive@gmail.com

 54. Hej 🙂 Kan huske jeg købte 4 Essie Repstyle-lakker ASAP efter at have læst dit review! Tøvede før, da jeg ikke vidste om de lige var mig – men efter at have set dem på dig og hørt dine ærlige mening, ja… Så blev jeg bare nødt til at eje dem! Plejer normalt at researche som en vanvittig før jeg køber noget, men dit review var nok for mig ^_^

 55. Uh bliver tit fristet til at købe de lakker du viser! men kontanthjælpens onde gør jo at man må begrænse sig. Den sidste lak jeg købte var en lækker lilla Gosh til billige penge i føtex. Fandt den faktisk i en kurv med rester. Den hedder Deep purple og måtte bare med mig hjem! Navnet kan ikke være mere præcis, en rigtig flot dyb mørk lilla!

 56. Jeg har ikke købt nogle lakker, fordi jeg har set dem herinde hos dig (endnu), men jeg synes det er skønt at følge med i din blog, fordi du laver nogle super gode anmeldelser af dem 🙂

  Sidst jeg købte lakker, købte jeg 4 for 50 😮 Vildt billigt! Det var både Essie og Sally Hansen lakker, en nude, en mørk blå, en turkis, og en til som jeg ikke kan huske nu :genert: Min lak-samling er p.t. på over 100 og du gør det ikke nemmere at holde antallet dernede omkring 😛

 57. Jeg kunne godt tænke mig at købe Essie Spin The Bottle eller La Roche Posay’s Corail – to smukke farver!
  Den sidste lak, jeg købte, var Rimmels Sweetie Crush ‘Sherbet Sweetheart’

 58. Lad mig sige det sådan her: du har måske ikke direkte inspireret mig til at købe en specifik lak, men du har været med til at opbygge/udvikle mit lakhjerte. For bare 1 1/2 år siden anede jeg intet om lak. Jeg brugte aldrig lak, og når jeg endelig gjorde blev det altid noget juks. Du har givet mig modet til at øve mig og holde gejsten oppe, så jeg nu er langt bedre end tidligere.
  TAK! 🙂

 59. Åhh fristelser! jeg bliver jo nærmest fristet hvergang jeg ser på en hylde med lak, jeg har endda oplevet at have lyst til at købe en lak jeg viste jeg havde i forvejen simpelhen fordi den er så fin synes jeg! Det var baby bellini fra rimmels cocktail colour collection, og det var faktisk efter at have set lakken her inde at jeg købte den. At jeg så siden hend også har købt de andre lakker fra kollektionen på nær den grønne er nok at jeg blev så forelsket i baby bellini!<3 true love!<3
  men eller så har dine fremvisning er depent lakkerne ofte gjort mig fristet dog køber jeg som regl ikke depent lakker da de chipper alt for hurtig af mine negle… :)men altså dine fremvisninger går jo alle lakker fristende!
  mange gange tillykke med de 5 år! håner du forsætter de gode arbejde mange år frem i nu :):)

 60. Ja, du fik mig til at styrte forskellige Matas rundt i Nordjylland for at få fat i de to blå Chanel lakker i sommers. Til sidst var jeg ret desperat, så jeg pressede en ellers yderst venlig Matas dame til at ringe rundt til nogle butikker for at se, om hun kunne få dem hjem. Jeg bliver altid skuffet over kvaliteten på Chanel, og har stadig ikke fundet noget underlag eller overlag der får dem til at holde bedre. Men de farver var bare for lækre til, at de ikke skulle være at finde i min samling 😉

 61. Mit sidste køb var Nilens Jord Silky Lilac nr.694 dels fordi jeg bare måtte eje den.
  Dels fordi Nilens Jord’s neglakker ikke indeholder formaldehyd eller toulene.
  Den er dejlig cremet i konsistensen og meget let at påføre 🙂

 62. Jeg købte efter at ha’ set dit indlæg i november 2013 min julelak – Smooked Chrome fra Estee Lauder. Blev simpelthen så betaget af denne smukke nuance, også selv om julenegle ofte fordrer til røde toner… Og nu er jeg igen nødt til at investere efter en lækker anmeldelse. Den smukke gule lak fra Nailstation, er gået mig så lige i forårshjertet. 🙂
  China Glaze lakkerne er også super flotte lakker, som så mere end gerne må booste mit forårs og sommer neglelook. 🙂

 63. Uha det er jo ikke helt til at huske, men jeg kan huske at jeg købte nogle af China Glaze texture lakkerne efter du havde vist dem, helt præcist of coarse og in the rough. Jeg blev på ingen måde skuffet og de er nogle af de textur lakker som jeg elsker allermest 🙂 Det er altid fedt at hører andres meninger inden man køber et produkt, så tak 🙂

 64. Da jeg er en af de lidt nyere læsere, har jeg ikke som sådan haft mulighed for at blive inspireret. Har dog tjekket nogle af dine Ciaté ældre indlæg ud, da jeg elsker fair ground kollektionen. De sidste lakker jeg har købt er Ciaté’s Fun House, Helter Skelter og så 3 lakker fra Barry M’s nye spring kollektion! Barry M har lavet nogle rigtig flotte forårspasteller og jeg glæder mig som et lille barn til de kommer!

 65. Den sidste lak jeg købte var et impulskøb fra føtex en skøn lilac der hedder full steam ahead. Jeg stod og måbede over belugaria serien, men da de kun havde fire ud af 6 valgte jeg ikke at købe dem… (før lidt senere på ebay)

  jeg elsker lilla – Lidt ligesom dig kan jeg forstå! Kan slet ikke få nok.
  Mange af mine manier er lilla. hihi.

  Jeg er ny subscriber her, men kun fordi jeg er liiidt langsom til det der med bloglovin’. Men har da kigget forbi et par gange eller tre. Dem der virkelig fangede mig var din giveaway med loreal farverne som jeg ikke nåede at deltage i. Så har læst en del aaf dine blogs, og vi har da også skrevet på IG! Sødt af dig at svare på alle spørgsmål osv. =)

  Desuden har jeg kun én chinaglaze som er så ensom… Den savner nogen china venner! :p

 66. Er ny læser på din blog, men har i mange år elsket neglelak, min samling er vel på cirka 120 stk. Den sidste jeg købte, var en smuk grøn fra Essies nyeste kollektion, Essie er mit yndlingsmærke, so far, har jo endnu ikke prøvet dejlighederne du udlodder.

 67. Det er ofte sket at jeg har købt en neglelak efter at have set den herinde. Lige nu er det La Roche-Posay Silicium lakkerne der står øverst på listen. Særligt fordi det jo er lak man med god samvittighed godt kan lade børnene prøve 🙂

 68. Du lokker altid, med de billeder du tager. Essie bliver jeg altid lokket af, det er klar mit yndlings mærke og dem jeg har flest af i min samling. Kan ikke huske en bestemt, men du lokker klart til fine køb.

 69. En essie-lak i en fin farve er det blevet til herfra – ellers plejer jeg bare at købe de der billige små lakker til 25 kr 😉
  Jeg synes, essie er TYDELIGT nemmere at have med at gøre, faktisk.

 70. Ja, du har inspireret mig til at købe to lakker – begge to essie 🙂
  Den ene er “Warm and toasty turtleneck”, som jeg købte som gave efter at have set dit indlæg (http://rijah.dk/2013/12/essie-winter-collection-2013-swatches).
  Den anden er “Bikini so teeny” som jeg købte til mig selv efter at have set det her indlæg http://rijah.dk/2013/02/essie-bikini-so-teeny.
  Du har desuden også inspireret mig til at prøve waterfall-metoden med dette indlæg http://rijah.dk/2013/09/fancy-friday-accent-negl.
  Så mange tak for inspirationen – jeg er sikker på, at du fortsætter med at inspirere mig 😀

 71. Jeg kan ikke huske om du har gjort således at jeg har købt en specielt lak. Men du har klart hjulpet mig med swatches af lakker jeg allerede havde i tankerne! 🙂

  Den sidste jeg lak jeg har købt var en blå Zoya, som jeg købte brugt. 🙂
  Fra ny af var det vidst den blå og lilla’e sweetie crush fra Rimmel.

  Hilsen Patricia
  pbelsoe@hotmail.com

 72. Hej 🙂

  Du har inspireret mig til at købe Depend 376, som er en rigtig flot koral farve :-)Den er bare super flot til sommer 😀

 73. Siden du anmeldte den nye glitter base coat fra Depend, har jeg vidst, at jeg var nødt til at eje den. Men i de to nærmeste Matas’er havde de overhovedet ikke hørt om den og jeg kunne ikke få at vide om/hvornår de fik den – så jeg holder øje!
  Kigger meget på swatches på nettet og hos dig inden jeg køber nye lakker, for som regel er de jo ikke helt billige, og det er så ærgerligt at blive skuffet.

  Har ikke en eneste China Glaze lak, så de må gerne flytte ind hjemme hos mig – har hørt godt om dem flere steder fra.

  Tillykke med bloggen og keep up the good work! 😉

 74. Uha har lige bestilt et par stykker på nettet, deriblandt OPI My private jet og follow Me on glitter, samt essie cashmere bathrobe, og glæder mig som et lille barn til de kommer 🙂

 75. Min sidste neglelak blev købt igår, desværre ikke afprøvet endnu. Men glæder mig til Sally Hansen diamond strength