Hey køb mit hus

Som jeg nævnte i mit indlæg forleden, så er mit hus altså til salg. Og tænkte jeg ville bruge et indlæg til at uddybe det lidt i, så man måske kunne dele det her også sammen med annoncen hvis man nu lige kender nogen som står og er på boligjagt 🙂 Så det bliver et meget billedtungt indlæg, som i nok kan fornemme 😛

Udefra set er det måske ikke det mest tillokkende hus, som det står der gult med blåt hegn, ja for det ligger i Brøndby og ham der havde huset før os, om som i øvrigt lavede tilbygningen var stor Brøndby-fan, så det var nok oplagt for ham at lave det i de farver. Havde jeg selv skulle vælge var hegnet nok bare blevet gråt og huset hvidt. Det er nummer 42, selvfølgelig, er man lidt nørdet så ved man hvor vigtigt det nummer er 😉

Der er forhave og baghave, hvor man jo så primært benytter baghaven. Forhaven har bare lidt beplantning i form af roser og et lille juletræ, hvor der vokser skovjordbær under. Lige nu er roserne i fuldt flor, men de her billeder er taget i foråret hvor de desværre ikke var kommet så langt. Jeg havde dog besøg af en fotograf i dag som tog nogen nye, så dem vil man kunne se på opstillingen i løbet af denne uge.I baghaven er der en træterrasse hvor der er god plads til at grille og børneleg og ja i det hele taget er baghaven meget børnevenlig, med både gyngestativ, rutsjebane og endnu et gyngestativ, som dog ikke kan ses på billederne her. Magnus fik også en sandkasse i hans 2 eller 3 års fødselsdagsgave, men den har han ikke rigtig leget med så den bør egentlig nok bare kasseres.

Så er der et lille skur, fyldt op med haveredskaber og den slags ting der nu er nødvendigt at have når man har en have, no pun intended 😛 Hvis jeg lige skal tale om elefanten i rummet, altså den store grå bygning vi har udsigt til i haven, så er det et dækhotel. Ikke noget man rigtigt hører noget til når man er hjemme. Vi kan høre lidt biler køre om morgenen kl.8 og så kommer de igen kl.16.00 og ellers er der stille. Vi har til gengæld sol på terrassen til langt ude på aftenen, så det stjæler den bygning altså intet af, hvis det er noget man er bekymret for. Solen er generelt i haven fra kl.10 frem til den går ned, så der er rig mulighed for at suge en masse D-vitaminer der 😉

På kampdage, altså når Brøndby har besøg af en klub på hjemmebane, kan man dog høre stemningen fra stadion, netop på grund af den grå bygning, da den ligesom opfanger det. Mega hyggeligt!

Lad os kigge indenfor

Indenfor er en lille entre indbygget, hvor man tager et skridt op og så er man i gangen, det billede har jeg dog ikke taget med her, fordi vi har fjernet skabet og derfor ser det slet ikke sådan ud mere, så det er lidt unødvendigt. Men på venstre side i gangen ligger Magnus værelse, som er ja et typisk drengeværelse med masser af legetøj, klistermærker og rod 🙂 Eller lige der er det jo meget pænt, men det er jo så kun for syns skyld 😛
Overfor hans værelse ligger så det ene af to badeværelser, som har det et badeværelse nu forventes at have og det er også her at vaskemaskine og tørretumbler befinder sig.

Videre til køkkenet som man kommer ind i hvis man går ligeud i vores gang og det er et aflangt et af slagsen, masser af plads til at kokkere på og det er også her at Magnus har et lille legeområde.

I enden af køkkenet, ud mod vejen er der to små rum. hvoraf det ene er mit værelse, det kan i nok se på neglelakkerne 😉 Og det andet rum er der ikke noget billede af, men det er lidt mindre og kan også benyttes som et lille børneværelse eller kontor.Videre ned til stuen som er 7,50 meter langt og højt til loftet og generelt masser af plads til hele familien. Vi har siddet 16 til bords herinde, så det kan lade sig gøre at holde et par gode fester 😉I bunden af stuen til højre er der så et forældresoveværelse, og til det er tilknyttet et dejligt stort badeværelse med spa endda. Vi har dog haft snakket om at cutte halvdelen af det rum og få lavet et walkin i stedet.Det sidste værelse der er i huset, er ikke godkendt til beboelse og er derfor ikke med i det samlede kvadratmeter, men det ser i herunder og er den gamle garage der er blevet ombygget til et værelse. Det har været brugt til at alt muligt i mens vi har boet der, gæsteværelse, LAN-rum og til sidst brugte vi det som et træningsrum og der står lige nu en masse træningsudstyr. Det er faktisk til salg og kan ses på DBA løbebånd her og bænkpres og multistation her.

Men det var faktisk det. Som der står i boligannoncen så er det en drømmebolig, det var det i hvert fald for mig og ville så gerne blive boende, men det går jo desværre ikke.

Af praktiske ting kan der nævnes der er gulvvarme i hele huset, fiber internet og ligger generelt skidegodt i forhold til indkøb, s-tog og skoler. Kort til alt, huset ligger cirka 100 meter fra grænsen til Glostrup og der er små 10 mins gang til Glostrup Station, for enden af vejen ligger der en Rema 1000 og i den anden ende et torv, hvor der blandt andet er bager (vigtigt), to pizzeriaer og en restaurant, slagter, frisører og blomsterhandler.

Som jeg indledte med så var jeg jo ikke just imponeret da jeg så huset udefra, men det er altså en hel anden sag når man kommer indenfor, det har jeg hørt fra rigtig mange når vi har haft gæster på besøg. Især det med at det slet ik ser så stort ud set udefra, og det er jo klart for tilbygningen kan man ikke lige se.

Hele herligheden koster lige i omegnen af 3.295.000 kroner og det er altså et fund, jaja men Maria det skal du jo sige, men det er det altså. Både til prisen og stand og lokation.

Vil du se salgsopstilling og de mere praktiske ting kan den ses her. Men ellers spørg løs hvis det kunne være noget for dig/jer eller lign. og ellers del gerne ❤

Jeg har i øvrigt skrevet et indlæg om at bo på Vestegnen tilbage i 2016, hvor der kan læses lidt om hvordan vi endte med det her hus. Det kan læses her.

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.