wet N wild – Bijou Blue

Den her fandt jeg i Føtex for nylig på tilbud, til 20 kr tror jeg det var. Jeg har åbenbart et eller andet for de her blå farver, da jeg har en del af dem, bla. fra OPI 😛 Den er i hvert fald meget fin, omend lidt gennemsigtig, men det kan et par ekstra lag jo altid klare 🙂 Tror jeg skal forbi den stand igen, da der var en masse andre der også lokkede, overraskende nok 😛 Jeg har fri i dag, inden der venter 3 dage med hårdt arbejde på jobbet. Så skal bare slappe af og en tur på posthuset. Jeg skulle ellers have været ude og lege med hende her i dag, men vejret var bare ikke til det! Æv!! Oh well vi må vente på lidt solskin 😉 God mandag derude!

Found this on sale recently and I seem to have a thing for blues like these, so it had to come home with me ;D A bit sheer, but nothing a few coats cant fix 🙂

11 comments

  1. Den har jeg også, den er super fin.
    Hvis du kommer forbi standen i Føtex igen, så prøv at kigge efter farven Eggplant Frost. En super lækker mørklilla farve 🙂

    1. Det må jeg da lige se på 😀 Har ikke det vilde udvalg i min lokale føtex 🙁 men jeg krydser fingre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.