China Glaze Winter collection 2011

China Glaze har hele to jule kollektioner som kommer ud i år. Begge to er limited edition, men jeg har valgt kun at vise jer et billede af Eye Candy, da det er den jeg synes ser mest spændende ud. Dog er det ikke nogen jeg skal have, da ja det er glitters og de er da pæne, men jeg ved med mig selv at jeg aldrig ville få dem brugt. Så den her må være endnu en nok se, men ikke købe kollektion 😉 Hvis det nu skulle se og jeg blev fristet var det nok Lorelais Tiara som jeg ville købe. Hvis i vil se den anden kollektion den ses her. Jeg har faktisk allerede en af dem fra den nye kollektion, nemlig Snow Globe, så den er vist en re-release.

Nogen der frister jer? 😀

So China Glaze are releasing 2 Christmas collections this year, but I am only showing this one since I think this was the most interesting. I am not getting any my self, since I know I wouldn’t get them used. But if I were to buy one it would be Lorelais Tiara. I love the combo of the colors! 🙂

4 comments

    1. Uha jamen både ebay og danske webshops.. Jeg tar en google ind imellem og skriver China Glaze og så kun søge på danske sider og nogen gange dukker der nogen nye shops op som har dem billigt. Ellers så holder jeg også øje med TS 😀 Hm og så er der jo nelly.com der har et mindre udvalg. Men til de nye kollektioner er det ebay der er vores ven 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.