Essie – Blueberry Crumb

Kigger lige hurtigt ind med en lidt frosty neglelak, bare for at fejre(!) der har været noget nær minusgrader i nat/morges 😀 Den er lidt streaky, men ellers meget fin at lægge på, dækker bedst ved 2-3 lag. Denne er også købt via Trendsales. Jeg er i gang med at skifte fra sommer til vintertøj i mit skab, så der er tøj udover det hele, lidt af et projekt faktisk og bagefter skal jeg vaske vægge ned på vores altan… Gab! 😛

Kan være jeg tjekker ind igen senere med et indlæg, ellers så må i have en dejlig søndag 🙂

We had the first frost in Denmark this night/morning, so thought I wanted to celebrate(!) that with this frosty color 🙂 2-3 coats for the best coverage.

10 comments

  1. Det er en rigtig fin farve, får netop en til at tænke på frost og vinter. Jeg har selv en sart lyseblå liggende fra et eller andet billigt mærke, måske skulle jeg snart få den på igen 🙂

    1. Hm tja det kommer jo lidt an på mærket du foretrækker, men Essie har en sort der hedder Licorice som du kan få hos bla. Nicehair.dk, den har jeg og vil til hver en tid anbefale den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.