Make Up Store – Marlene + Asun

The people has spoken.. og vinderen blev lyserød! Eller det er vel nærmere pink, nu når jeg tænker over det 😛 I hvert fald var der 3 inde på facebook der stemte for lyserød, så den får i! Så må de andre farver gå i omstemning 😉 Den her købte jeg til det sidste Make Up Store event(har i iøvrigt set der er et nyt på lørdag?), da jeg spottede den i mellem alle deres neglelakker, ja så måtte jeg jo bare ha den! Synes den er så fin! Der skal i hvert fald 3 lag til at den dækker helt eller måske 2 tykke lag. På billedet til højre har jeg smidt et enkelt lag af Asun på, også en ny lak, som også er virkelig flot. Jeg har prøvet den oven på en hvid også og det er en virkelig flot kombination, den kan i se i det her indlæg på neglehjulet.

Nå hva vil i så se i morgen? Teal, støvet lysebrun eller mørkeblå?

Got this at the latest Make Up Store event I attended, I spotted it on the stand and couldn’t resist it 😛

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.