Shopping i juni

Så gik der lige en måned mere og vi er for alvor kommet ind i sommer perioden.. Både med den høje varme og ekstra indsmøring af solcreme..

Derfor er det jo tid til at tage et kig på hvad jeg har shoppet i juni måned og en lille status på hvordan det går med at komme retur til en side efter 24 timers gennemtænkning.

Men først de grønne, orange og røde tal.

  • AirBNB – 609,65
  • Samsø Færge billetter – 664
  • Birkenstock sandaler – 680
  • Sport24 Outlet – 225
  • Plantorama – 518
  • Home-tex.dk – silkedyne – 1099,95
  • jem&fix – brusehoved – 199
  • Dyson ventilator og luftrenser – 2590
  • av-cables.dk – tesa klæbesøm, kabel til iphone – 490
  • Bauhaus – stormkrog og lyspærer – 219,30
  • Nelly.com – neglelak, solcreme og veet shave – 292
  • Desenio – 244,30

I alt blev det til 7.831,2‬ kr. som jo er en del mere end sidste måned, men har også haft et par store og nødvendige indkøb. Set i forhold til forrige måned er der en del færre røde og lidt flere orange.

Først de grønne, hvor vi starter med lidt sommerferie der skulle betales, det resterende beløb for den AirBNB jeg har booket, samt billetter til færgen over til Samsø. Magnus går jo til Fortnite dans og de sko jeg havde liggende var for store, så der måtte nye til som vi fandt i Sport24.

En silkedyne er jeg blevet anbefalet mange gange og nu der var begyndt at rulle en klam hede indover os om natten, så tænkte jeg nu skulle det være. At der så lige samtidig dukkede en reklame for netop det op på Instagram var jo rent held. Den dyne jeg købte var denne og hold op hvor er jeg glad for den. Perfekt til vejr vi har nu.

Sidst men ikke mindst så kastede jeg penge efter en Dyson ventilator, der samtidig også renser luften. Den var et must i min 2. sals lejlighed, hvor dag temperaturen snildt rammer 29 grader indenfor… Ikke mindst er luftrensningsdelen genial. Mest fordi jeg deler opgang med folk der spiser noget langt mere eksotisk mad end jeg gør, som derefter mildest talt stinker over det hele og den lugt tager den på et par minutter, hvilket er virkelig rart.

De orange er lidt en gråzone, ting der ikke er need to have, men som jeg alligevel har kastet penge efter fordi det var ting jeg har irriteret mig over og som bare skulle på plads nu.

Altså Birkenstock sandalerne til at starte med. Jeg har et par der er to år gammelt, men hver gang jeg skulle bruge dem fik jeg en vabel og de var også ret slidte og se på, så synes godt jeg kunne købe et par nye. Det er i øvrigt disse og man sparer 70 kr. ved tilmelding på nyhedsbrevet, derfor prisen endte på 680 kr.

Og så har jeg altså brugt penge på et nyt brusehoved, trods det jeg har fungerede egentlig fint, men det var bare for stort. Så nu investerede jeg i det som var i huset og var både vandsparende og havde flere forskellige brusefunktioner.

Tesa klæbesøm og iPhone kabel kunne også godt vente, men igen der var ting jeg gerne ville have sat op på væggen, samt jeg savnede musik i bilen, så det var grunden til det. Den stormkrog jeg havde i mit vindue i stuen var ret kort og derfor så købte jeg en ny stormkrog i Bauhaus, der var lidt længere, så jeg kunne få lidt mere gennemtræk. Pærerne kunne godt vente også, da dem jeg har virkede fint, men de blændede når man sad ved spisebordet, så der fandt jeg nogen med sådan en blændekapsel på.. Aner ikke hvad det hedder 😛

De røde blev der kun tre af i den her måned, fordi jeg virkelig har dyrket det med de 24 timer. Det er gået over al forventning og jeg har faktisk ikke vendt tilbage til et eneste site hvor jeg havde puttet noget i indkøbsvognen. Så det blev kun til ‭1.054,3‬ kr. der blev snoldet for i juni. Hvilket jeg synes er helt okay, da jeg nu har fået lidt flere billeder op på væggen og nogle fine nye neglelakker, jeg har kredset om et stykke tid, ja siden jeg så de første billeder af dem faktisk..

Den kommende måned byder på sommerferie, så jeg håber ikke jeg får tid til at snolde alt for meget, men hellere bruge det på oplevelser på vores ferie. Vi skal jo til Samsø, Vig Festival og ikke mindst Sommerland Sjælland, sidstnævnte har jeg lidt på fornemmelsen bliver det dyreste 🙈

Men lad os nu se hvordan det ser ud når næste måneds opgørelse kommer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.