Cookie- og privatlivspolitik

Oversigt:

  1. Ejeroplysninger
  2. Hvad er Cookies?
  3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
  4. Formål med cookies på vores website
  5. Google Analytics
  6. Annoncenetværk
  7. Brug af personoplysninger

1. Ejeroplysninger

Maria Marker
Email: blog@rijah.dk

2. Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
http://www.fdih.dk/cookies/slet-dine-cookies

4. Formål med cookies på mit website:

  • Teknisk funktionalitet, så sitet kan huske dine indstillinger.
  • Trafikmåling, så jeg ved hvor mange, der besøger mit site og kan dokumentere dette over for annoncører.
  • Målretning af annoncering, så jeg kan vise dig de annoncer som jeg tror er mest relevante og hvor ofte den samme annonce vises.

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

5. Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Annoncenetværk
Websitet anvender følgende annoncenetværk:

Google Adsense
Tradedoubler
Partner Ads
Zanox
Affiliate WIndow

7. Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart og jeg indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet mig disse oplysninger ved deltagelse i en konkurrence eller lign.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Jeg gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Jeg kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i min behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør jeg det, retter jeg selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver jeg dig besked i form af en synlig meddelelse på mit websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *