China Glaze – Escaping Reality + Whirled Away

Så fik jeg jo endelig tid til at prøve nogen af mine nye China Glaze lakker! Jeg endte jo med at købe hele Cirque Du Soleil kollektionen. Ikke fordi der var så mange der egentlig sagde mig noget, men synes der var en del gode farver imellem til min samling 🙂 Ja og så var der jo de her forfærdelige glitter lakker i mellem.. Jeg forsøgte at prøve Get Carried Away, en forfærdelig gennemsigtig glitter, men måtte opgive.. Mig og glitter er bare ikke gode venner, så den må jeg gemme til en gave 😛 Men anyways, da jeg prøvede Escaping Reality, som er base farven på de her billeder, så tænkte jeg den ville være så flot med Whirled Away over og der må jeg jo give mig selv ret 😉 Det er nok en jeg godt kunne finde på at tage på en anden gang. med den her kombi eller lign. farver. Jeg synes det ser virkelig fedt ud 😀 Hav en rigtig dejlig søndag!

China Glaze Escaping Reality Whirled Awaybloglovin

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.