Sally Hansen Magnetic – 902 Polar Purple

Jeg fik tilbage i december tilsendt denne her og troede egentlig at magnetneglelak hypen var overstået for denne gang, men Sally Hansen skulle åbenbart også lige hoppe med på vognen her i slutspurten 😛 De har i hvert fald lige sendt 4 farver på gaden i uge 51. hvoraf den ene så er den her 🙂 De kan fås frem til uge 9 og prisen er 99,95 kr. Jeg synes den var utrolig let at påføre, jeg lagde et enkelt lag på alle neglene og tog så derefter hver enkelt negl og påførte et nyt lag som jeg så brugte magneten på. I øvrigt så er det at magneten sidder på låget og har en lille kant gjort det meget nemt at få effekten frem. Det kan nok godt ses at pegefingeren var den første jeg gjorde det på, eftersom det er lidt shaky. Men resten af neglene gik det fint med og synes at effekten er rigtig flot og tydelig 🙂 Rigtig god magnetlak, thumbs up herfra! Så det er faktisk lidt synd at de ikke er kommet ud med dem lidt før, da de er virkelig gode 🙂

Sally Hansen Polar PurpleSally Hansen Magnetic nail colorProduktet er tilsendt til anmeldelse

bloglovin

2 comments

  1. Jeg prøvede at lege lidt med det der Depend magnet lak.. Kunne ikke få det til at virke… Så kunne da godt tænke mig at prøve Sally Hansen.. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.