Nytårs neglelook fra Maybelline – Be Brilliant

Årets sidste aften skydes igang lige om lidt og de fleste skal jo nok ud og feste. Så der skal muligvis også noget på neglene. Årets nytårs neglelook fra Maybelline er Be Brilliant i Color Show serien.

Glitter naturligvis 😀

Light it up – Multi color glitter. her er der 3 lag af den på. Det er en shiny discoball fyldt med glitterglæde! Perfekt til nytår og den her er favoritten af dem alle… Lidt skørt og uventet når der faktisk er en lilla af slagsen! Meget uventet jeg foretrækker denne her… i hvert fald for mig 😀

Nytårs neglelook fra Maybelline - Be Brilliant Maybelline Light it up

Purple Dazzle – stort set magen til Light it up, bortset fra der er en lilla jelly base. Hvilket gør at glitteren nok bliver en smule mere diskret, men stadig er der og giver det ekstra twist til manien 🙂 Ufattelig smuk må jeg dog stadig sige, selvom den ikke er favoritten.

Nytårs neglelook fra Maybelline - Be Brilliant Maybelline Purple Dazzle Nytårs neglelook fra Maybelline - Be Brilliant Maybelline Purple Dazzle

Skyline Blue – Masser af multifarvet glitter igen, her med en blå jelly base, som også gør at de lidt får det lidt anderledes twist. Fedt at der er lidt at vælge imellem!

Nytårs neglelook fra Maybelline - Be Brilliant Maybelline Skyline Blue

Virkelig fede glitter lakker, det er der ingen tvivl om. Bare husk den der glitter base coat, den er guld værd når der skal fjernes lak igen 😉 Alle 3 farver er ude nu eksklusivt i Matas, er limited edition og koster 29,95 kr.

Havde jeg været ude i at skulle bruge de her til nytår, så var det nok blevet til noget halløj med noget tape. Nå men det må vi prøve en anden gang 😉 Jeg skal desværre arbejde indtil kl.19 på nytårsaftensdag, så det bliver blot til hygge med venner og noget god mad. Der er nemlig nattevagt der kalder dagen efter… Well i det mindste kan jeg sove længe den 1 januar.

Godt nytår hvis vi ikke lige skrives ved herinde inden da 😀

Nytårs neglelook fra Maybelline – Be Brilliant

anmeldelse2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.