Ja det sker sgu ikke så tit!
Men i dag var det altså en af de sjældne gange hvor et måltid, som jeg ikke kan på rygraden altså blev godt(!)
Tror i øvrigt de retter jeg kan på rygraden kan tælles på under en hånd 😛
Men altså søde Birgitte anbefalede en one pot ris-ret, oven på mit fejlede forsøg med boller i karry for en uges tid siden.
Og den lykkedes altså for mig at kokkerere, dog med lidt hjælp fra barnet, som skar porrer og rød peber ud. Den kunne nok godt have brugt lidt mere karry, men ellers var den fin og smagte umiddelbart som den skulle (går jeg ud fra).
Retten var som skrevet one pot ris med kylling. Den kan findes på Nogetiovnen.dk
Det eneste jeg men jeg har, er at det der med tid er virkelig relativt når det gælder mig og madlavning. For den der forberedelse tog noget længere end de lovede 20 minutter og har ærlig talt ingen ide om hvor lang tid den fik, da de der sidste 20 minutter gik i gang, fordi jeg glemte at kigge på uret. 😂
Men jeg smagte på risene og de smagte til at være færdige, så jeg tog chancen og tog det af.
At barnet så efterfølgende proklamerede at han hverken kunne lide porre, løg eller ananas, som han ellers havde set og været med til at putte i er jo så bare irriterende.
Men han fik spist det meste op, for ærlig talt, man kunne sgu ik rigtig smage de forskellige ting, som egentlig bare gik op i en højere enhed:P
Jeg brugte i øvrigt hakket kyllingekød i stedet for stykker… Det der med at skulle stå og skære i kød er jeg bare ikke god til. Det hakkede af slagsen kan jeg dog lige overskue 🤣
Og nej jeg laver ikke en ny kategori der hedder madlavning, er ikke blevet sindssyg vel? 😛
3 comments
Ja, hvor er du sej. Der skal nok komme flere gode retter, er jeg sikker på. Kh. Birgitte
Det lyder nemt! Det vil jeg prøve af snart
Ja for filan, hvis jeg synes det er nemt, så tror jeg de fleste ville kunne lave det sovende 😂