Pasteller fra Ciaté Fairground kollektion

For et stykke tid siden skrev jeg om konfirmations negle fra Ciaté. En del af dem har jeg fået tilsendt så i skal da ikke snydes for at se dem på 🙂 Øverst fra venstre er det: Candy Floss, Pepperminty, Hoopla, Ferris Wheel, Spinning Teacup og Loop the Loop. Alle, pånær Pepperminty, er fra Fairground kollektionen som er ude i butikkerne nu 🙂 Jeg har som altid prøvet lakkerne med 1-2-3 og 4 lag. Lige pånær Ferris Wheel, den kunne jeg simpelthen ikke få til at blive pæn uden 3 lag. Om det er varmen der har gjort det eller hvad, det skal jeg ikke kunne sige, men det er lidt ærgerligt når den nu er så fin mint farvet. Har i købt nogen fra den her kollektion? Jeg har tre mere fra den her kollektion at vise jer, de kommer i løbet af weekenden 😉 Klik på billedet hvis i vil se dem lidt tættere på. Beklager i øvrigt hakket i ringfingerneglen. Har klippet skævt 😛

Kryds i øvrigt fingre for min veninde, så hun føder i dag! 😀 Rigtig god weekend! Møs!

Ciate paint pots pastels

anmeldelse

8 comments

  1. Jeg har Loop the loop, og jeg synes også, den er lidt svær at få jævn uden adskillige lag. Jeg ønsker mig dog alligevel resten af kollektionen 😀

    1. Det plejer de fleste gule også at være.. Det er sjældent jeg har set nogen som arbejder med en frem for mod en 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.