Købte den her for et stykke tid siden fordi jeg synes den mindede så meget om Chanel – Rodeo Drive… bedøm selv her den er en lille smule for lys, men synes det er et ok alternativ 😉
Absolut ikke lagt særlig godt på da jeg næsten sad i mørke og gjorde det 😛 Men det går jo af næste morgen i badet, så det var fint da jeg sku på job 🙂 Dog er det allerede fjernet og erstattet af en omgang Chanel – Splendeur 😛 Alt den snak om dyre neglelakke fik mig til at ville have den på igen. Har ikke haft den på i lang tid fordi jeg har haft en masse andre nye lakke at prøve 😛

Published by rijaH

Mor, blogger, gamer, nørd <3

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Slut dig til 36 øvrige tilmeldte

2 thoughts on “DN / NOTD // Depend – 159

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *