Essie Spring 2014 Collection swatches

Der er landet en ny kollektion hjemme hos mig, nemlig Essie Spring 2014 Collection og dem skal i da se ik?! 😀

Jeg var faktisk noget overrasket over de pludselig dukkede op, fordi jeg har kun lige set et enkelt indlĂŠg pĂ„ en blog om at de kommer. SĂ„ kendskabet til dem var ret begrĂŠnset. Det synes jeg faktisk er ret fedt, fordi man sĂ„ netop ikke har en forudindtaget mening pga. hvad man har lĂŠst andre steder 🙂 NĂ„ men her fĂ„r i dem sÄ Essie Spring 2014 Collection swatches og som altid er de toppet af med Dior Gel Coat 🙂

Essie Spring 2014

Essie Fashion Playground

Super flot pistachie grĂžn med let shimmer i, virkelig et must have i min verden. Jeg gĂŠtter pĂ„ den bliver ligesĂ„ hypet som Mint Candy Apple, hvis ikke mere, grundet det lette shimmer! 🙂 Konsistensen af den er dog lidt tynd, derfor skal der ogsĂ„ helst tre lag til fĂžr dĂŠkningen er bedst, dog har jeg kun to pĂ„ pegefingeren. SĂ„ det kan altsĂ„ lade sig gĂžre med kun to 🙂

Essie Fashion Playground Essie Spring 2014 Collection swatches Essie Fashion Playground

Essie Hide & Go Chic

Virkelig lÊkker azur blÄ lak, dog kunne den godt minde lidt om Blue Rebel fra Chanel, sÄ der skal jeg lige have sammenlignet. Den dÊkker fint ved et enkelt lag, men den har fÄet to her.

Essie Hide & Go Chic Essie Spring 2014 Collection swatches Essie Hide & Go Chic

Essie Romper Room

Totalt flot lys pink. Den minder mig rigtig meget om OPI’s Mod About You (mega gammelt swatch her). Den kan vĂŠre lidt svĂŠr at arbejde med, det er pasteller i Ăžvrigt for det meste, men med lidt snilde kan man godt fĂ„ den til at dĂŠkke med to lag, jeg har dog tre pĂ„ her.

Essie Romper Room Essie Spring 2014 Collection swatches Essie Romper Room

Essie Spin the Bottle

En semi sheer nude farve. Jeg tĂŠnker nok mere lidt over i cafe latte og den slags. Men ikke desto mindre er den virkelig fed! Jeg har haft den pĂ„ min hĂžjre hĂ„nd siden igĂ„r og den er virkelig god til min hudtone og den klĂŠr mine negle 🙂 Der er to lag pĂ„ hver negl her.

Essie Spin the bottle Essie Spring 2014 Collection swatches Essie Spin the bottle

Essie Style Hunter

De her to billeder har slet ikke fanget noget pink i farven, desvĂŠrre. Fordi den er pink og det ville i ogsĂ„ kunne se hvis/nĂ„r i stĂžder pĂ„ den i en butik. Jeg har indsat et billede fra min instagram, hvor farven er spot on. Det er nok fĂžrste gang jeg ikke har kunne fange en pink farve fĂžr. Virkelig mĂŠrkeligt! Den dĂŠkker faktisk helt fint ved et enkelt lag, men nĂ„r man skal have et billede, sĂ„ er det to lag 😉

Essie Style Hunter Essie Spring 2014 Collection swatches Essie Style Hunter

Essie Style Hunter

Essie Truth or Flare

Det var faktisk fĂžrst da jeg prĂžvede den i dag at det gik op for mig den var mere blĂ„ end grĂ„, hvilket var den farve jeg havde set den som siden jeg Ă„bnede kassen de lĂ„ i haha 😀 Selv pĂ„ det billede jeg tog til instagram igĂ„r var den mere ovre det grĂ„.. i hvert fald i mine Ăžjne 😛 Men der er en undertone af grĂ„, lige meget hvordan man end vender og drejer det. Virkelig fed farve, der dog skal have to-tre lag fĂžr den dĂŠkker helt.

Essie Truth or Flare Essie Spring 2014 Collection swatches Essie Truth or Flare

Det var sĂ„ et kig pĂ„ den nĂŠste kollektion fra Essie. Hvad synes i om den og er der nogen der fanger? 😀 De er allerede sĂ„ smĂ„t ved at indfinde sig pĂ„ ebay har jeg lige tjekket. Men hvis i kan vente, sĂ„ er de i butikkerne herhjemme den fĂžrste uge i April 🙂 Bla. Matas, Magasin (affiliatelink) osv. og prisen der er altid 99,95 kr. pr. stk.

Essie Spring 2014 collection – swatches

Essie Spring 2014

anmeldelse2

24 comments

  1. I really like fashion playground! And I find myself needing romper room too…even though I probably really don’t haha 😉 Great swatches as always dear!

  2. Super flot kollektion!

    MĂ„ jeg evt. anbefale dig at samle alle swatches (eller i hvert fald Ă©n af hver farve) i en collage, nĂ„r du swatcher fra samme kollektion? SĂ„ fĂ„r man et godt overblik over kollektionen med henblik pĂ„ hvordan farverne ser ud i forhold til hinanden osv. Jeg kan selvfĂžlgelig ogsĂ„ godt forstĂ„, at det bare er ekstra arbejde for dig, men det kunne i hvert fald vĂŠre lĂŠkkert 🙂

  3. Hmmm jeg tror det mĂ„ vĂŠre Hide and Go Chic da jeg har en svaghed for blĂ„…. 🙂
    Men Romber Room er ogsĂ„ fin! Og den ku jeg da ogsĂ„ godt klemme ind i samlingen af lakker 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŠvede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.