En af mine venner er fotograf og han sendte mig to billeder jeg kunne bruge til min lille julekalender. Så her er et par lyskæder med et lidt andet touch over dem 😀 Fandt først ud af at det nederste billede faktisk har små hjerter i lysskæret. Ret sejt og det er lavet uden photoshop tricks! 😀

???

One of my friends is a photographer and he sent me two pictures I could use in my little Christmas calendar. So here is some Christmas lights with a bit different touch to them 😀 Just discovered that the bottom picture have a really cool effect on them. Little hearts! So cool and made without any photoshop tricks! 😀

Published by rijaH

Mor, blogger, gamer, nørd <3

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Slut dig til 36 øvrige tilmeldte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *