Rescue Beauty Lounge – Catherine H.

Næsten samme navn, dog en anden farve, men stadig den her super flotte galakse effekt! Den har sådan en lidt svær at placere farve, den er gråblå’ish , men når jeg sidder og kigger på den nu er den også lidt lilla i den.. meget svært at beskrive, men flot er den under alle omstændigheder 😛 Nå men faktisk har jeg simpelthen holdt det ved 1 lag på den pegefingeren og så 2  lag på resten, fordi den simpelthen dækker så godt. Så der var ikke nogen grund til at vise med mere end det på 🙂 I morgen skal jeg til Guldbryllup. Det er min mors kærestes forældre der har det… sjovt nok har mine egen mormor og morfar også guldbryllup i morgen, de har dog valgt ikke at holde noget…. og hvor er jeg glad for det! Tænk at skulle sætte en æresport op i det her vejr 😛

So next is this one… same as yesterday, just another color and a H as last name 😛 1 coat on the index and only 2 on the rest because the coverage is really good! So why waste it? 😀

5 comments

  1. Ihh, hvor er den fin!
    Ved du om den findes i en mere grå-metal-agtig farve?

    Btw, så er det en superfin blog du har dig. Hvis man mangler inspiration til neglene ved man lige hvor man skal gå hen!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.